Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

KULTURA

SATIRA
"Mora se učiniti sve kako bi se stimulirale imigracije u Hrvatsku i BiH"
'Al Lažira' saznaje: Susret Komšić - Mesić bio je dimna zavjesa
 
Satira

 

 

Kultura: SATIRA

 

 

 

 

Neslužbena vijest iz visokog povjerljivog izvora stranke Živi zid (kojega iz razumljivih i opravdanih razloga čuvanja novinarske tajne nećemo otkriti) glasi:

 

"Neformalni susret Željka Komšića i Stjepana Mesića jučer u Zagrebu oko kojega se u javnosti diže prašina, bio je samo dimna zavjesa iz koje se u tajnosti odigrao jedan drugi sastanak, daleko od kamera i očiju javnosti. Na tom drugom sastanku (Željka Komšića i Ivana Pernara) izglađeni su nesporazumi do kojih je došlo nakon nekih izjava hrvatskog narodnog zastupnika vezano za izbor Komšića na poziciju hrvatskog člana Predsjedništva susjedne države, a razmatrana su i vrlo važna geo-strategijska, vojno-sigurnosna, obavještajna, ekonomska, gospodarska i politička pitanja.

...

Dvojica visokih političara jednoglasno su zaključili sljedeće:

  1. Mora se učiniti sve kako bi se stimulirale imigracije u Hrvatsku i BiH, budući da je to od vitalne važnosti ne samo za dvije zemlje i njihovu demografsku sliku te razvoj multikulturalnosti, nego i za Demokratski front i Živi zid koji u toj populaciji vide novu šansu za omasovljenje svojih redova pa i za potporu na budućim izborima;
  1. Projekt 'Pelješki most' višestruko je štetan (kako lokalno, tako i globalno), među ostalim zbog narušavanja ekološke ravnoteže, ali i stoga što u budućnosti može predstavljati ozbiljnu smetnju za prodor turske mornarice prema BiH obali. Stoga će Komšić i Pernar poduzeti niz akcija da se njegova gradnja zaustavi u začetku. Hrvatski saborski zastupnik će već prije same gradnje leći (koliko je dug i širok) pred prvi bager ili buldožer koji se primakne gradilištu, a Komšić će protestirati s fesom na glavi noseći u rukama hrvatsku zastavu (s prvim bijelim poljem). Ako Kinezi i nakon toga nastave s gradnjom ovog 'štetnog objekta', Komšić će dovesti u neposrednu blizinu nekoliko derviša, selefije iz Gornje Maoče, a ako treba i đul-hanumu Aidu Hadžiosmanhafizbegović-Šimširović koja izgoni Džinove, pa će pokušati svi skupa tu terapiju primijeniti na Kinezima, posebice inženjerima. Radi se o iskusnoj gospođi koja ima bogato iskustvo i s izgonom kineskih Džinova, tako da problema ne bi smjelo biti. Za to vrijeme, Pernar će (uz pojačanje iz svoga Živog zida) držati performanse na otvorenoj sceni (mahati rukama, bekeljiti se, kolutati očima, podrigivati, arlaukati, puštati vjetrove, krkljati, stenjati, kričati itd.), a po potrebi (u pauzama između dva nastupa) i organizirati konferencije za tisak na koje će (planski i utvrđenim redoslijedom) kao goste zvati Nenada Stazića, Radu Borić, Dragu Pilsela, Žarka Puhovskog, Ingrid Antičević-Marinović, Gordana Marasa, Anku Mrak-Taritaš i druge sklone mu persone koje nešto znače u javnom životu Hrvatske. Budući da su svi poligloti (i osim europskih jezika govore odlično kineski), ova elita će pokušati uvjeriti i Kineze i svjetsku javnost kako je ovaj "desničarski" i "pro-ustaški" projekt štetan za Europu, osmanlijske interese, pa i za sam jug Hrvatske - osim ako se ne stavi u funkciju bržeg priljeva islamskih imigranata;
  1. Dogovoren je i način koordinacije s Gordanom Bosancem vezano za obavještajno-sigurnosna pitanja. Sam Bosanac zbog ranije utvrđenih obveza nije bio nazočan susretu Komšić-Pernar (trenutačno je na putu - rješava jedan od gorućih problema kršenja prava LGBTIQ populacije u jednom selu u Burkini Faso), ali eto njega u Sarajevo na Bašćaršiju čim uzmogne (javio njegov savjetnik).
  1. Po pitanju gospodarske i trgovinske suradnje, dogovoreno je da svaka od stranaka koje predstavljaju dvojica lidera nastavi još snažnije s projektima sadnje jalovih obećanja, prodaje magle i produciranjem gluposti, te da se za ove vrste roba i usluga omogući neograničeni, neometani i bescarinski protok.
  1. Također je dogovoreno da se i ubuduće primjenjuje isti model suradnje dva visoka gosta - konspirativno i pod krinkom tobožnjih "sastanaka" s nekim drugim političarima, kako bi dva genijalna političara čiji je (lokalni i globalni) utjecaj sve veći, mogli raditi neometano i na miru, na dobrobit čovječanstva i naše civilizacije."

 

Za AL LAŽIRU (iz jedne birtije na zagrebačkom Bundeku) specijalni izvjestitelj Hrvatko Osmanović Jugović

 

 Drugi upravo čitaju...
 

 

 

 

 

 

Foto: 1. DPCM/Patrik Macek/PIXSELL

 

 Autor: Zlatko Pinter

 

 

Stavovi izraženi u ovom članku su autorovi i ne odražavaju nužno uredničku politiku Domoljubnog portala CM. 

 

 

 

Satira

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 298 gostiju i nema članova online

A- A A+
Srbija će ove godine morati priznati Kosovo?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Nove objave

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com