Open menu

HRVATI U SVIJETU

AUSTRALIJA
Više od 4000 branitelja je umrlo samo prošle godine... to su moji heroji
Prohodanih 1100 km posvetio svom ocu Anti i svim žrtvama rata

Steve Kuštro

 

Hrvati u svijetu: Australija

 

'Ima trenutaka u životu kad misliš 'gdje sam bio', 'gdje idem', 'što sam vidio', 'što radim'. Odgovor sam pronašao, ali ga neću izraziti. Sve što znam je da sam sreo i pronašao nove prijatelje za život. I uvijek ću pomoći na bilo koji način. Vi znate koji ste', kazao je australski Hrvat Steve Kuštro nakon što je u 36 dana prehodao put od Dubrovnika do Vukovara u humanitarne svrhe.

 

Steve je prije više od mjesec dana pješice krenuo s krajnjeg juga Hrvatske s ciljem prikupljanja novca za Humanitarnu zakladu za djecu Hrvatske te za Dječji dom u Nazorovoj ulici u Zagrebu. 

...

'Želim zahvaliti svima za podršku i pozitivne komentare koji su mi pomogli da stignem. Sve što znam je da ovo mjesto zvano Hrvatska treba mnogo pomoći. Rat još nije završen, ali više se ne borimo mecima. Više od 4000 branitelja je umrlo samo prošle godine, a te brojke rastu. To su moji heroji. A bit će bolje zato jer postoje ljudi diljem svijeta koji, poput mene, žele samo najbolje za naše ljude u domovini zvanoj Hrvatska', poručio je Steve.

On je ostvario svoj plan. Prehodao je više od 1100 kilometara. Dobri ljudi donirali su oko 127.000 kuna, respektabilan iznos za hrvatske prilike.

'Možemo i moramo pomoći na bilo koji način na koji to možemo. Zajedno možemo napraviti veliku promjenu. Ja sam pokušao, a sad je red na vama', kaže Steve. 

On je ovaj put posvetio svom ocu Anti i svim palim žrtvama rata. 

Hrvati u svijetu

 

 

 Foto: 1. Fb/Steve Kuštro

 

Priredio: UCM

Izvor: croexpress.eu

 

Australija

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 361 gostiju i nema članova online

A- A A+
Srbija će ove godine morati priznati Kosovo?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Nove objave

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com