Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
 
HGSS je prvi kolektiv nominiran za Komunikatora godine i odmah je pobijedio
Komunikator godine HGSS - junaci na riječima i djelu
 

 

HGSS - komunikator godine

 

Hrvatska gorska služba spašavanja (HGSS) proglašena je komunikatorom godine za uspješno komuniciranje s građanima i pomicanje granica komunikacije u hrvatskom javnom prostoru, izvijestili su iz Hrvatske udruge za odnose s javnošću (HUOJ) koja dodjeljuje tu nagradu.

HUOJ-ev stručni žiri među pet se nominiranih za komunikatora godine (HGSS, Zdravko Marić, Boris Jokić, Marko Matijević i Bruno Šimleša) odlučio za HGSS ocijenivši tu službu izvrsnim komunikatorom i komunikacijskim inovatorom te će joj, kao i drugim pobjednicima za najbolje kampanje u Hrvatskoj, Grand PRix dodijeliti 16. ožujka u Zagrebu.

"HGSS pokazuje sve odlike dobre komunikacije - strateški je smislen, koristi učinkovite kanale kako bi prenio važne poruke, a to radi stručno, uvjerljivo, razumljivo, jasno i atraktivno", ističu iz HUOJ-a.

Dodaju da je HGSS-ov pristup i inovativan, jer koristi sve suvremene kanale komunikacije prateći razvoj tehnologije, a među prvima je uočio moć društvenih mreža gradeći jedinstven komunikacijski stil, katkad s malo humora, zahvaljujući čemu HGSS-ove poruke rado prate čak i oni koji su na toplom i sigurnom.

"Čestitamo timu HGSS-a. Nagrada ide u sigurne ruke i jasno je da ti naši vrijedni junaci ne žele vidjeti nikoga od nas na svojem terenu, ali su svojom komunikacijom vješto ušli u naše domove i pridobili našu pažnju podignuvši svijest o sigurnom i odgovornom ponašanju", poručila je predsjednica žirija HUOJ-a Daria Mateljak.   

 

HGSS je prvi kolektiv nominiran za Komunikatora godine i odmah je pobijedio.

Za sve ostale nominirane iz HUOJ-a naglašavaju da su vrlo kvalitetni kandidati koji su zaslužili punu pažnju i poštovanje, jer, kako kažu, "svatko od njih u svom području pomiče granice komunikacije i daje dobar primjer drugima".

 

Foto: 1. HINA / HGSS / mm

Autor: UCM

Izvor: HINA

Novosti iz domovine

Harley-Davidson Zagreb

hrenfrdeituk

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 240 gostiju i nema članova online

A- A A+
  • Pomoć oboljelim braniteljima
  • Podrška radu Udruge
Hrvatsko nebo čuvat će:
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Ovlašteni kreditni posrednici

Udruga 'Crne Mambe' - 2019. - crnemambe.hr
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
X

Ups!

nedozvoljeno kopiranje sadržaja