Open menu

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 
 
Vulin pokušava provući velikosrpsku tezu o građanskom ratu

Brkić: Vulin je vječiti glasnogovornik svog šefa, inače "glinskog četnika" Vučića

 

Brkić

 

Novosti iz Domovine

 

 

Potpredsjednik Hrvatskog sabora i zamjenik predsjednika HDZ-a Milijan Brkić poručio je da je svaki put potrebno ponavljati istinu o pravednom, obrambenom i oslobodilačkom Domovinskom ratu jer istina je samo jedna i nema dvije strane upozorivši kako ministar obrane Republike Srbije Aleksandar Vulin u srcu Hrvatske na već viđeni način pokušava provući velikosrpsku tezu o "građanskome ratu".

 

I istina je samo jedna i nema dvije strane. Istina je, što je potvrdio i Haaški sud svojom pravomoćnom presudom da je Hrvatska bila izložena brutalnoj vojnoj srbo-četničkoj agresiji, a danas nažalost opet svjedočimo da srpska propaganda o tzv. "građanskom ratu" ni dalje ne jenjava", napisao je Brkić na svom facebook profilu.

...

Naveo je i da Vulin, vječiti glasnogovornik svog šefa, inače "glinskog četnika" Vučića i danas u srcu Hrvatske na već viđeni način pokušava provući velikosrpsku tezu o "građanskome ratu" te abolitrati provokacije srbijanskih vlasti postavljanjem spomenika u Beogradu ratnom zločincu iz Bjelovara, oficiru tzv. JNA Milanu Tepiću.

Istodobno, upozorava Brkić, ovaj dvojac iz Srbije i još neki dežurni huškači u Hrvatskoj, koji se nikako ne mogu pomiriti sa samostalnom Republikom Hrvatskom, članicom NATO-a i EU-a, prozivaju hrvatske vlasti zbog Zakona o hrvatskim braniteljima - braniteljima koji su, u nama nametnutom i obrambenom Domovinskom ratu, hvala dragom Bogu pobijedili i tako zauvijek uništili njihov san o "Velikoj Srbiji".

Kada se naši susjedi suoče s istinom i prihvate neupitne činjenice o njihovim "srušenim snovima", tada ćemo tek moći razgovarati i o boljoj budućnosti. Kvalitetna budućnost našeg hrvatskog naroda i svih naših građana koji Hrvatsku smatraju svojom Domovinom, može se graditi samo na čvrstim temeljima istine o prošlosti, naglašava Brkić.

Vulin, upitan o osudama u Hrvatskoj postavljanja spomenika bivšem oficiru JNA Milanu Tepiću u Srbiji kojeg se u Hrvatskoj smatra odgovornim za smrt jedanaest branitelja, kazao je u Šibeniku kako se oko toga pitanja ne može postići dogovor jer u svakom građanskom ratu postoji onoliko istina koliko i strana.

 

 

 

Foto: Izvor

Priredila: Lorena Šafarić

Izvor: HRT

 

Ovaj materijal sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medij

Novosti iz domovine

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 288 gostiju i nema članova online

A- A A+
Srbija će ove godine morati priznati Kosovo?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Nove objave

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com