Open menu

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 
 
 
Povodom obilježavanja Dana OS RH, Dana HKOV-a i Dana  branitelja grada Zagreba

Zagreb, 28. svibnja - branitelji priređuju glazbeno scenski spektakl

 

Bitka za Vukovar

 

Novosti iz Domovine

 

 

 

Udruga branitelja Domovinskog rata "Zagrebački velesajam" u suradnji sa Udrugom zagrebački dragovoljci branitelji Vukovara, HVIDR-a-Zagreb, UDVDR-Zagreb, Studentski pastoral Zagreb, pozivaju vas na glazbeno scenski spektakl “Bitka za Vukovar – kako smo branili grad i Hrvatsku“. 
 
Spektakl će se održati u sklopu službenog protokola Ministarstva obrane RH a povodom svečanog obilježavanja Dana Oružanih snaga RH i Dana Hrvatske kopnene vojske te u sklopu službenog protokola grada Zagreba a povodom obilježavanja Dana branitelja grada Zagreba.
 
...
 
Pokrovitelj spektakla je predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović, Ministarstvo obrane RH, Ministarstvo hrvatskih branitelja, Grad Zagreb, Zagrebački velesajam. Medijski pokrovitelj: Televizija Zapad.
 
Glazbeno scenski spektakl održati će se za školsku djecu, studente i mlade a u spomen na sve Zagrepčane i Zagrebačke studente koji su 1991. godine dragovoljno otišli braniti grad Vukovar. Spektakl će se održati u kongresnom centru Zagrebačkog velesajma, 28. svibnja (ponedjeljak) s početkom u 19 sati.
 
U spektaklu će svi gledatelji, zajedno sa gradonačelnikom grada Vukovara, Ivanom Penavom i gradonačelnikom grada Zagreba, Milanom Bandićem, sudjelovati u ceremoniji širenja “Vukovarskog svjetla“, vidjeti ćete “zmiju svjetlosti“, dva filma: “Bitka za Vukovar“ i “Vukovar danas“ te izložbu do sada neviđenih ratnih fotografija sa Vukovarskog Sajmišta.
 
 
U spektaklu će nastupati folkloraši  KUD-a “Željezničar“. Zavičajni klubovi studenata, SKAC-Palma, SPAS-Studenski pastoral.
 
 
Radujemo se Vašem dolasku!
 
 
Vukovar

 

 

 

 

Foto: 1. Izvor

Priredila: Lorena Tulić

Izvor: Udruga branitelja "Zagrebački velesajam"

Ovaj materijal sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija

 

Novosti iz domovine

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 366 gostiju i nema članova online

A- A A+
Srbija će ove godine morati priznati Kosovo?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Nove objave

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com