Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 
 
 
Za iskazane rezultate i iznimno zalaganje pohvaljeni su vojnici Kristian Jerak, Jure Arelić, Dario Androlić i Bono Šubara te vojnikinja Antonia Banjad

Završetak specijalističke vojne obuke na VP "Gašinci"

 

Gašinci

 

Novosti iz Domovine

 

 

 

Na vojnom poligonu "Gašinci" u Pješačkoj pukovniji obilježen je u petak, 8. lipnja 2018. završetak Prvog uputa specijalističke vojne obuke.

 

Svečanosti su nazočili izaslanik zapovjednika Zapovjedništva za obuku i doktrinu "Fran Krsto Frankopan" brigadir Dražen Batrnek i zapovjednik Pješačke pukovnije brigadir Stanko Paradžiković.

...

Ovogodišnji Prvi uput specijalističke vojne obuke u rodu pješaštvo i oklopništvo prema pokazanim rezultatima je jedan od najboljih uputa do sada provedenih u Pješačkoj pukovniji. Obuka je provedena u skladu s planom i programom i bez ijednog izvanrednog događaja, što pokazuje izvrsnu pripremljenost izvođača i polaznika obuke. 

Prvi uput obuku je započeo 20. ožujka, pristupilo je 109 kandidata, među kojima i 22 žene, a obuku je završilo 108 polaznika. Prilikom provjere motoričkih sposobnosti 91 polaznik je ocijenjen ocjenom "Osobito se ističe", a 19 polaznika je ostvarilo maksimalan broj bodova (300).

Brigadir Dražen Batrnek zahvalio se instruktorima i svim polaznicima na postignutim rezultatima, čestitajući im uspješni završetak obuke i zaželjevši uspjeh u nastavku daljnjeg razvoja kako bi imali mogućnost postati dočasnici i časnici.

 

Gašinci

 

Čestitke i zahvale uputio je i brigadir Stanko Paradžiković, napose instruktorima Pješačke pukovnije, kao i pridodanim instruktorima iz postrojbi Hrvatske kopnene vojske na radu i zalaganju, napomenuvši kako se obuka nastavlja u postrojbama na novim dužnostima. 

 

Svim polaznicima uručena su uvjerenja o uspješno završenoj obuci i stjecanju VSSp-a, a za iskazane rezultate i iznimno zalaganje pohvaljeni su vojnici Kristian Jerak, Jure Arelić, Dario Androlić i Bono Šubara te vojnikinja Antonia Banjad.

 

 

 

Foto: 1. OSRH / D. Boban

Priredila: Lorena Tulić

Izvor: MORH

Ovaj materijal sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija

 

Novosti iz domovine

Harley-Davidson Zagreb

hrenfrdeituk

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 385 gostiju i nema članova online

A- A A+
  • Pomoć oboljelim braniteljima
  • Podrška radu Udruge
Hrvatsko nebo čuvat će:
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Ovlašteni kreditni posrednici

Udruga 'Crne Mambe' - 2019. - crnemambe.hr
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
X

Ups!

nedozvoljeno kopiranje sadržaja