Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
 
Perišić će sav prihod od nastupa donirati Hrvatskom odbojkaškom savezu
U Poreču najveći turnir u povijesti Hrvatske, nastupa i Perišić
 

Turnir u Poreču

 

Novosti iz Domovine

 

Grad Poreč će od 27. lipnja do 2. srpnja ove godine biti domaćin turnira iz serije Swatch Beach Volleyball Major Series, a bit će to i najveći turnir odbojke na pijesku ikad održan u Hrvatskoj na kojem će posebna senzacija biti nastup hrvatskog nogometnog reprezentativca Ivana Perišića. 

 

Perišić će nastupiti u Poreču zajedno sa svojim prijateljem i partnerom Nikšom Dell'Orcom, a za nastup je morao dobiti posebno dopuštenje Međunarodnog odbojkaškog saveza (FIVB). Ivanu je odbojka na pijesku, uz nogomet, velika ljubav koju redovito upražnjava tijekom ljetnih mjeseci, a sav prihod od nastupa donirati će Hrvatskom odbojkaškom savezu.

...

Treću uzastopnu godinu Swatch Beach Volleyball Major Series u okviru FIVB World Toura stiže u Poreč, a nakon velikog uspjeha u protekle dvije godine - samo prošle godine je turnir uživo vidjelo 75 tisuća ljudi- ove godine će se po prvi puta u Poreču igrati i noćni mečevi pod svjetlima reflektora. 

Vrlo smo zadovoljni dosadašnjim izdanjima u Poreču, a obećavamo da ćemo ove godine napraviti još veći spektakl. Uz najveća imena svjetske odbojke na pijesku, hrvatske ekipe i nastup vrlo popularnog nogometaša Ivana Perišića, pripremamo po prvi puta noćne mečeve, koji će se savršeno uklopiti u zabavu koju Poreč Majors nudi
, kazao je predsjednik Uprave tvrtke ACTS Hannes Jagerhofer. 

On je dodao kako će i nagradni fond biti jedan od najvećih uopće, a iznosit će 600 tisuća USD. 

Prvi turnir iz ove serije održan je u veljači u američkom Fort Lauderdaleu, Poreč će biti drugi turnir, a potom slijede švicarski Gstaad početkom srpnja, Svjetsko prvenstvo u Beču od 28. srpnja do 6. veljače, dok je finale od 22. do 27. kolovoza u Hamburgu.

 

 

 Foto: Dusko Marusic/PIXSELL

Autor: UCM

Izvor: HRT

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 366 gostiju i nema članova online

A- A A+
Srbija će ove godine morati priznati Kosovo?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Nove objave

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com