Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
 
Pink Wing
Luksuzni automobili na turneji po Hrvatskoj
 

Luksuzni automobili

 

Novosti iz Domovine

 

Neki od najluksuznijih automobila svijeta predstavljeni su ispred zagrebačkog HNK - u sklopu turističkog i gastronomskog projekta Pink Wing.

 

Stotinjak sudionika sa 60 luksuznih vozila krenulo je u podne prema Grobniku. U iduća tri dana karavana će obići hrvatske gradove i promovirati naša odredišta. Manifestacija je proglašena jednim od strateških projekata za promociju Hrvatske.

 ...

Drugu godinu za redom karavana 65 luksuznih vozila poput Rolls Roycea, McLarena, Lamborghinija, Aston Martina i Ferrarija vrijedna ukupno oko 20 milijuna eura donosi jedinstveno, neposredno iskustvo krajolika i okusa Hrvatske. Trenutno navrijednije vozilo prijavljeno u karavanu je Lamborghini Aventador vrijedan skoro tri miljuna kuna – no organizatori očekuju i neka još ekskluzivnija iznenađenja, navodi Nacional.

 

‘Imamo 130 sudionika od kojih su većina Hrvati iz svijeta biznisa, a nekolicina je stranih vozača iz Kenije, Švicarske, Austrije, Njemačke i iz država regije. Nakon uspjeha prvog Pink Winga ovaj turističko gastronomski projekt podigli smo na veću razinu. Reakcije sudionika su i nas iznenadile jer su odreda svi govorili pa ovo su najljepše ceste u Europi – pa smo ih i poslušali’, kazao je jedan od organizatora Robert Bajs.

 

Kako poručuju dečki koji stoje iza projekta, Robert Bajs, Marko Fratrić i Kristijan Semulić, Pink Wing je prilika za sudionike da prožive esenciju svega što privlači milijune turista na našu obalu i kontinent te da se poveže s ljudima sličnih interesa. Karavanu prati produkcija visoke kvalitete, najbolji fotografi i snimatelji čiji kadrovi će se plasirati i stranim medijima.  Od svega bi naravno najviše koristi imao domaći turizam, a kojem prema svim stručnjacima nedostaje upravo ponuda za goste viših primanja, piše Nacional.

 

 Foto: 1. HRT

Priredio: UCM

Izvor: HRT, Nacional

 

Ovaj materijal sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija.

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 270 gostiju i nema članova online

A- A A+
Srbija će ove godine morati priznati Kosovo?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Nove objave

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com