Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

PRESS

KOMENTAR
Ova priča naslov nema, no svi se u njoj nalazite - na ovaj ili onaj način
 POZDRAV SVIM DOMOLJUBIMA, MA GDJE BILI!
 
Mario Maks Slaviček

 

 

PRESS: Komentar

 

 

 

Nakon početka progona Hrvatskih Branitelja i uhićenja Purde, Marića i procesuiranja generala pobjedničke hrvatske vojske jedna grupa hrvatskih sinova i kćeri, hrvatskih branitelja zauzela je stav koji i danas drži, brani i za koji se bori, stav koji je u suprotnostima sa odlukama poltičke antihrvtaske vlasti bilo da je na čelu te vlasti HDZ ili SDP. Mi smo znali i znamo kako je to jedno te isto.

 

Upozoravamo na to punih sedam godinama a, prije točno sedam godina na današnji dan 16.04 2011. u vrijeme kada je ista ova politička klatež, crveno-plava kvazidomoljubna „elita“ započela lov na ponajbolje sinove i kćeri hrvatskoga naroda kako bi se umilili europskim nalogodavcima, jedna je grupa hrvatskih ljudi, hrvatskih branitelja protiv njih počela sa prosvjedima upozoravajući ih tako kako se odnarođuju i donose odluke suprotne težnjama i željama onih preko čijih pleća su se popeli na vlast, obmanjujući i lažući, obećavajući jedno a čineći drugo.

...

Rijetko se tada to usudio prozvati moćnu HDZ političku mašineriju čiji su sastavni dijelovi rabljeni komunistički kotačići u liku negdašnjih političkih komesara ili trećerazrednih omladinaca i suradnika UDBA-e. No mi jesmo, grupa od desetak-petnaest domoljuba upozoravala je što nam čine, što su nam na prijevaru do tada činili i što će nam tek učiniti. Jedini koji su tada kao i danas slušali bilo naroda, suosjećali s njime i borili se za njega iako je taj isti narod opetovano birao i bira manje ili veće zlo umjesto dobrih ljudi.

 

Nije bez razloga skinuta EU-ropska zastava na tom prosvjedu s jarbola na trgu svih Hrvata, nije bez vraga policijska palica udarila po hrvatskim plećima zbog toga čina. Iako, gle čuda, toj zastavi nije bilo u to vrijeme (a po meni nije niti danas) mjesto nit pokraj a počesto ne iznad hrvatskog državnog barjaka. To je bila poruka naroda.

 

Ista ta grupa ljudi je upozoravala na prijevaru i obmanu koju nam nameću sa trga Svetog Marka i sa Pantovčaka, upozoravali smo i prozivali imenom i prezimenom tko je nam je domovinu pokrao, tko ju je osiromašio i zadao. Upozorili smo, ukazivali i prokazivali te i takve antihrvatske slugane i tada, kao što na njih i njihove sinove, kćeri, unuke i đake upozoravamo i danas. Jer kad oni odu sa vidljivog spektra vlasti podmetnu nametnu i postave baš te i takve svoje, kakvima su ih po sebi obučili,naučili i za daljnju pljačku, izdaju i prodaju svega hrvatskoga pripremili i postavili. Upozoravali smo i prozivali na ratne profitere,političke profitere koji su nakon sanacije hrvatskih banaka te iste prodali u bescjenje a danas su savjetnici u državnim institucijama i ujedno u stranim korporacijama. Na čiju korist, zna se.

 

Dok su mnogi koji se danas busaju u prsa i s gnušanjem gledaju na sadašnji HDZ u tom trenutku su kusali janjetinu sa takvim vlastodršcima i strankama. Ne slušajući bilo naroda već kako bi im udruge i firme dobile poslove, proračunski novac a najbliži suradnici pozicije i poslove a ujedno su svojom potporom isluženim,nedemokratski i od naroda ne izabranim izdajničkim političarima poput imenovane poznate po izjavi „Kud Ivo tu i ja“ zbog koje i čije politike su na snazi mnogi današnji problemi jer je potpisala kad je bila na sastanku „dej after jesterdej“ i potpisala englesku inačicu pred pristupnih akata i poglavlja 23 na njoj nepoznatom engleskom jeziku. I mnogi koji su danas „ljuta“ desnica, suverenisti onomad su nogama i rukama podržavali te i takve politike,političare i stranke. Hvala Bogu neka su i oni nakon sedam i više godina šurovanja sa SDPHDZ koalicijom konačno progledali, posuli se pepelom i bore se protiv njih... Ako su, ako nisu dio neke nove igre. Valja nam vidjeti.

 

I tada i u tom trenutku samo jedna mala skupina hrvatskih sinova i kćeri nazivanih nazadnjacima, ustašoidima, kamenjarcima i tko zna kako sve ne smo o svom trudu i trošku vodili kampanju i prosvjede NE u EU i upozoravali na nespremnost društva i države na probleme od ekonomskih do društvenih sa kojima se oni koji potpisuju ulazak u EU.ropsku uniju neće moći, htjeti niti znati nositi.

 

Upozoravali smo mišlju, perom, riječju i djelom na gubitak suvereniteta na moru, upozoravali smo kako je nužno proglasiti ZERP, izdvojeni gospodarski pojas i zaštititi naš akvatorij i hrvatske ribare dok su u saboru političari koji su na prijevaru došlu u Dom svih Hrvata glasovali suprotno i time doveli do stanja kakvo je danas.

 

I eto ovih dana sudjelovali smo opet u zaštiti tradicijskih,povijesnih,uljudbenih, nacionalnih interesa Hrvatske i Hrvata kroz suorganiziranje prosvjeda protiv ratifikacije Istambulske konvencije koju nam nameću isti oni koji su pokrali, rasprodali i uništili državu u interesu svojih nalogodavaca i šefova, ti i takvi se dadu prepoznati u liku SDP-a HDZ-a i satelita im, a u stvari oni su nastali iz jednog te istog legla drugova, nastali su i prozvod su Komunističko-UDBAško-KOSovskog KOMITETA.

 

I na kraju, sve što sam napisao dade se naći na internetu.

Valja se podsjetiti i pokazati kako oni koji se na današnji dan podsjete zajedništva, truda, znoja, prijetnji, žrtve kako bi bili na korist hrvatskom narodu i Domovini imaju ime i prezime baš kao i oni koje smo pod svojim imenima, njihovim imenom i prezimenom prozvali, prozivat ćemo ih i dalje i žešće. Boriti se protiv njih i njihovih zlih namjera i poilitika svim raspoloživim sredstvima, a ponajpije našim imenima. Hvala mojim prijateljima i prijateljicama koji u tome od prvog dana, neke ću imenovati jer ih mnogi poznajete, oni drugi kojima se imena ne mogu sjetiti neka se sami svojim imenom i prezimenom pod ovaj tekst potpišu jer su bili i jesu dijelom otpora koji se nazivao i naziva ZA DOMovinu.

 

Hvala Kristijanu Fereži-Crnom, Draženu Šemovćanu-Šekiju, Daliboru Bošnjaku-Brki, Jasni Dautanac, Željku Cvrtili, Miji Jaiću, Mariju Andrineku, Marino Kovačić-Gringo, Kuna i na kraju onom tko je oko sebe okupljao i vodio bitke u Domovinskom obrambenom ratu baš kao što je to na naš zahtjev činio i čini u miru, hvala generalu Željku Sačiću a ponajviše našim obiteljima koji su se žrtvovali materijalno i duhovno za sve ono što činimo.

 

http://www.hkv.hr/reportae/ostali-autori/8153-proljee-2011-nicanje-nove-nade-vidimo-se-za-7-dana-u-splitu.html

(Kad pogledate slike i govore na ovoj poveznici vidjet ćete tko nije ono što se predstavlja, tko je tu a koga nema)

 

Rat za Hrvatsku i njezin boljitak nije gotov, on se premjestio na drugačije bojište i vodi se drugačijim oružjem. Mi smo spremni i za taj boj, na Vama je želite li nam se priključiti, baš onako kao što smo bili skupa i zajedno tog 16.04. 2011 na trgu Bana Josipa Jelačića boreći se za Hrvatsku, nastaviti taj boj.

Pozdrav svim marginalcima, modernim križarima, katolibanima, kockastoglavim dinaridima - jednom riječju nazvanih hrvatskim domoljubima ma gdje bili...

 

P.S Jeste li čuli za sporazum DUBLIN 2? Niste? E, uskoro ćete, ne piše nam se dobro... Proguglajte.

 

Budite blagoslovljeni, zdravi i BOGU VJERNI - ZA DOMovinu SPREMNI!

 

komentar

 

 

Foto: 1. DPCM/hkv.hr

 

 Autor: Mario Maks Slaviček

 

 Stavovi izraženi u ovom članku su autorovi i ne odražavaju nužno uredničku politiku Domoljubnog portala CM.

 

Ovaj materijal sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija. 

 

 

UCM

Harley-Davidson Zagreb

hrenfrdeituk

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 193 gostiju i nema članova online

A- A A+
  • Pomoć oboljelim braniteljima
  • Podrška radu Udruge
Svijet u 2050. obilježit će:
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Ovlašteni kreditni posrednici

Udruga 'Crne Mambe' - 2019. - crnemambe.hr
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
X

Ups!

nedozvoljeno kopiranje sadržaja