Open menu

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 
PRESS

Piše: Liljana Benčik

Jugokomunisti podrivaju temelje Republike Hrvatske
Hrvatski kukolj potiče širenje mržnje i nesnošljivosti
 
Sandi Blagonić
 

 

PRESS: Komentar

 

 

 

POTREBNO JE RASKRINKATI SVE JUGOKOMUNISTE KOJI PODRIVAJU SAME TEMELJE REPUBLIKE HRTVATSKE, ZAVUČENE U HAZU I SVE INSTITUCIJE RH, PO ČL. 39. USTAVA RH ZA PROTUUSTAVNU DJELATNOST PROTIV RH

 

USTAV RH

Članak 30.

Kaznena osuda za teška i osobito nečasna kaznena djela može, u skladu sa zakonom, imati za posljedicu gubitak stečenih ili zabranu stjecanja na određeno vrijeme nekih prava na obavljanje određenih poslova, ako to zahtijeva zaštita pravnog poretka.

Članak 39.

Zabranjeno je i kažnjivo svako pozivanje ili poticanje na rat ili uporabu nasilja, na rasnu, vjersku mržnju ili bilo koji oblik nesnošljivosti.

Jedna od tih javnih osoba koja krši članak 39. Ustava RH je i

Sandi Blagonić https://www.facebook.com/sandiblagonic

 

 

SANDI BLAGONIĆ

Prema dostupnim podacima Sandi Blagonić djelatnik je Zavodu za povijesne i društvene znanosti Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti u Rijeci, PJ u Puli!

Rođen je u Puli 1972. godine. Diplomirao je etnologiju i filozofiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Magistrirao je na istom fakultetu sa temom“ Geneza i razvoj subetničkih skupina u Istri od 16. stoljeća da danas.“

Riječ je o poznatom etnologu koji se upušta u polemike i oko tema koje mu nisu struka, niti su mu poznate. Naime, nema teme o kojoj taj čovjek nema svoje“ stručno „ mišljenje i o kojoj neće javno polemizirati na TV i u drugim javnim medijima.  Tako i  na svom  FB profilu  koristi neprimjereno i vulgarno izražavanje u javnoj komunikaciji !

Vulgarno je izvrijeđao predsjednicu Republike Hrvatske gđu. Kolindu Grabar Kitarović i  bivšeg predsjednika Dr. Franju Tuđmana!

 

Sandi Blagonić

 

Također se sprema blatiti Republiku Hrvatsku u francuskom tisku, po njihovoj  narudžbi, preko hrvatskih nogometnih reprezentativaca!

"Iz francuskih dnevnih novina mi upravo naručili tekst o hrvatskom društvu i nogometu prije utakmice s Francuskom."

 

Sandi Blagonić

 

Takvim načinom komunikacije u javnosti  nanosi ogromnu štetu ugledu institucije HAZU čiji je djelatnik i Republike Hrvatske u cjelini.

Izljevi mržnje koje je iskazao putem svog FB profila  prema instituciji predsjednika Republike Hrvatske, prema hrvatskoj državi, potpuno su neprimjereni za jednog djelatnika HAZU i još neprimjereniji za jednog državljnanina Republike Hrvatske !

Napominjem da je Sandi Blagonić bio u stručnom povjerenstvu u kreiranju E-BONTONA, pravila ponašanja na društvenim mrežama,koje su sačinjavali članovi – eksperti s iskustvom promatranja najraznovrsnijih oblika komunikacije kao međuljudske interakcije: dr. sc. Mirjana Krizmanić, dr. sc. Sandi Blagonić, Rajka Rusan, Boris Radošević, Sanja Vale i Maja Weber. Očito je mržnja nadvladala sva pravila lijepog ponašanja po E-BONTONU.

Takav čovjek nije dostojan biti djelatnik institucije koja se financira iz Proračuna Republike Hrvatske , a time i svih nas  poreznih obveznika, koji punimo taj proračun.

Stoga je takvo  ponašanje potrebno  strogo sankcionirati i odstraniti osobe tog profila iz javnih i državnih institucija.

Kao dokaz prilažem snimke inkiminirajućih postova, koji su u međuvremenu obrisani sa njegovog profila, ali  ih je prije toga vidjelo i snimilo mnogo korisnika Facebooka. Također njegova namjera i poziv svima koji mogu bilo čime inkriminirati RH ostaju u javnosti.

 

Sandi Blagonić

 

I ne samo namjera, nego je izgleda i ostvarena, barem po  Igoru Peternelu koji je snimio prepisku Sandi Blagonića i SDP-ovke Marije Lugarić.

“Neshvaćeni francuski doušnik Sandi i drugarica bivša saborska nada SDP-a uhvaćeni u planiranju partizanske diverzantske akcije!”, objavio je Igor Peternel uz snimku prepiske Sandija Blagonića i Marije Lugarić.“

https://narod.hr/sport/sandi-blagonic-sdp-ovka-marija-lugaric-pripremaju-tekst-francuski-liberation-hrvatskoj-reprezentaciji

 

Sandi Blagonić

 

Hoće li se DORH,  MUP i ostale institucije pozabaviti sa ovom očitom protuustavnom djelatnosti, tek ćemo vidjeti!

 

komentar

 

 

Foto: 1. DPCM/fb

 

 Autor: Liljana Benčik

 

 

 

Ovaj materijal sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija.

 

Stavovi izraženi u ovom članku su autorovi i ne odražavaju nužno uredničku politiku Domoljubnog portala CM.

 

 

UCM

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 322 gostiju i nema članova online

A- A A+
Srbija će ove godine morati priznati Kosovo?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Nove objave

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com