Open menu

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

PRESS

SPORT
Vatreni će 8. lipnja u Osijeku odigrati posljednji pripremni susret protiv Senegala , a 11. lipnja reprezentacija putuje u Rusiju

Vatreni doputovali u Istru, sutra prvi trening na Valbruni

 

Vatreni

 

PRESS:  Sport

 

 

NOGOMET

 

 

Ekspedicija hrvatske nogometne reprezentacije predvođena izbornikom Zlatkom Dalićem doputovala je u Rovinj gdje će boraviti do subote kada iz pulske Zračne luke lete za Liverpool gdje će dan kasnije odigrati pripremnu utakmicu protiv Brazila.

 

Vatreni su u Rovinju smješteni u Maistrin hotel Lone dok će treninge odrađivati na glavnom terenu Valbruna koji je za ovu prigodu posebno našminkan  i spremno dočekuje hrvatske nogometne reprezentativce.

...

Naime, otkad je Hrvatski nogometni savez odlučio da će upravo Rovinj biti baza prvog djela priprema marljivi djelatnici Valbrune sport intenzivno pripremaju travnjak i cijeli kompleks rovinjske Valbrune koja raspolaže s dva travnata terena i igralištem s umjetnom travom.

Hrvatski reprezentativci navečer zajednički će pratiti finalnu utakmicu Lige prvaka a prvi trening u Rovinju održat će se u nedjelju u 11 sati koji će ujedno biti jedini otvoreni trening za javnost u sklopu rovinjskih priprema.

Nakon Rovinja odnosno prijateljskog ogleda protiv Brazila, od 4. do 7. lipnja hrvatska vrsta boravit će u Opatiji, a trenirat će na Rujevici, a 8. lipnja će u Osijeku odigrati utakmicu protiv Senegala. Bit će to posljednji pripremni susret uoči Svjetskog prvenstva, a 11. lipnja reprezentacija putuje u Rusiju.

 

 

PRESS - UCM

 

Foto: 1.  Tomislav Miletić/PIXSELL

 

Priredio: Mario Mehaković

Izvor: HRT

 

Ovaj materijal sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija.

 

 

 

Sport

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 235 gostiju i nema članova online

A- A A+
Srbija će ove godine morati priznati Kosovo?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Nove objave

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com