Bruno Škurla

Prvo bih se predstavio. Zovem se Bruno Škurla, rođen sam 1965. u Travniku. Živio u Malom Lošinju do 1972. kada je otac stradao na krilima "Hrvatskog proljeća". Diplomirao sam na Medicinskom fakultetu 1989., te nakon obveznog staža u lipnju 1991. pristupam ZNG, kasnije 3. bojna 2A brigade sa sjedištem u Dugoj Resi.

Pripadnik "Gromova" sam zauvijek, a u radnoj knjižici do kolovoza 1993.kad sam dobio specijalizaciju iz Interne medicine.

Bruno Škurla

Tijekom specijalizacije sam na 3 tjedna "pobjegao" u matičnu postrojbu zbog "Oluje". Ranjen dva puta, u Topuskom 1991., te u Bosanskoj Posavini 1992. Nakon toga sam završio subspecijalizaciju iz gastroenterologije sa posebnim interesom za endoskopiju i ultrazvuk. Sada radim kao Voditelj odjela za intervencijsku gastroenterologiju i endoskopiju u Kliničkoj bolnici "Merkur". Kako ću do kraja života biti posebno osjetljiv na suborce i Hrvatske branitelje, sa oduševljenjem sam prihvatio novu aktivnost "Crnih mambi", nazovimo je, ne znam, Virtualni doktor. Bit ću otvoren za vaša pitanja, savjete, preporuke, a ako bude potrebno i daljnje postupke. Sa željom da me što manje trebate, srdačan pozdrav Hrvatskim bojovnicima - Jednom Grom, zauvijek Grom!

 

 

Bruno Škurla     Bruno Škurla

 

Škurla

 

 

 

Bruno Škurla

hrenfrdeit
A- A A+
  • Pomoć oboljelim braniteljima
  • Podrška radu Udruge
Naš najbolji europarlamentarac je:
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Brojač posjetitelja

2.png6.png0.png2.png1.png9.png5.png
Danas838
Jučer9276

Trenutno

1
Online

Nedjelja, 21 Siječanj 2018 05:16
Udruga 'Crne Mambe' - 2018. - crnemambe.hr
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
X

Ups!

nedozvoljeno kopiranje sadržaja