Open menu

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

PRESS

SPORT
"Drago nam je da smo došli u SAD, da se možemo približiti navijačima u iseljeništvu"

Modrić: Naš san je ponoviti Francusku 1998.

 

Modrić

 

PRESS:  Sport

 

 

NOGOMET

 

 

Na konferenciji za novinare uoči dvoboja s Peruom, osim izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Zlatka Dalića, govorio je i Luka Modrić.

 

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i veznjak Real Madrida vjeruje da će prijateljski dvoboj s Peruom pružiti dobru sliku o onome što Vatrene čeka na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

...

Peruance krase izražena borbenost, trka i kompaktnost, a imaju i nekoliko opasnih pojedinaca. Farfan je u dobroj formi, Guerrera smatram možda i njihovim najboljim igračem. Sviđa mi se Peru, zajedništvo mu je vjerojatno najveća snaga. Čeka nas stoga muška utakmica protiv sastava koji prezentira južnoamerički nogomet u vrlo dobrom svjetlu, rekao je Modrić.

Sigurno će nam to biti dobra priprema za Argentinu na SP-u, koja ima još i bolje pojedince. Bit će nam to kvalitetna provjera i nadam se dobroj utakmici i dobrom rezultatu, da ćemo ispuniti zahtjeve izbornika kao u prijašnjim utakmicama. Poštujemo Peru, kao i svakog drugog suparnika, no pobijediti želimo u svakoj utakmici, premda ne osjećamo pritisak. Važno nam je pružiti dobru partiju, a uspijemo li pritom pobijediti, bit će savršeno, dodao je kapetan Vatrenih.

Moramo se držati svoje igre, svog stila. Imamo kvalitetu i trebamo je pokazati na terenu. Naravno, na nekim stvarima trebamo naporno raditi kako bismo bili još bolji. Želimo napredovati iz utakmice u utakmicu, najavio je Modrić te rekao koje su ambicije Vatrenih u Rusiji.

Naš je san ponoviti Francusku 1998., a cilj nam je prije svega proći vrlo zahtjevnu skupinu. Ići ćemo korak po korak, nećemo razmišljati previše unaprijed. Sazrijeli smo kao momčad, a i nas krasi zajedništvo. U Francuskoj 1998. bila je bolja atmosfera oko reprezentacije, no u posljednjim su utakmicama navijači stali iza nas, i ta nam podrška treba. Svi zajedno možemo postići uspjeh, iskusniji smo i snažniji nego prije četiri godine, dodao je Luka Modrić.

Drago nam je da smo došli u SAD, da se možemo približiti navijačima u iseljeništvu jer znamo da nam pružaju veliku podršku, što nam mnogo znači. Neka nastave biti uz nas, a mi ćemo na terenu dati maksimum, kako bismo predstavili Hrvatsku na najvišoj razini, kako protiv Perua i Meksika, tako i na Svjetskom prvenstvu, zaključio je Modrić.

   

 

PRESS - UCM

 

Foto: 1. Luka Stanzl/PIXSELL

 

Priredio: Mario Mehaković

Izvor: DPCM/HNS/HRT

 

 

Ovaj materijal sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija.

 

Sport

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 207 gostiju i nema članova online

A- A A+
Srbija će ove godine morati priznati Kosovo?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Nove objave

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com