Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

HRVATI U SVIJETU

ŠVICARSKA
Pobjedu je odnijela učenica Katarina Duvnjak iz Liestala koja je oduševila sve prisutne svirajući harfu
Freinbach: Hrvatska škola u Švicarskoj pronašla svoju zvijezdu

Hrvatska škola u Švicarskoj

 

 

Dana 17. ožujka 2018. po prvi puta održana je manifestacija Hrvatska škola traži zvijezdu u Freienbachu. Manifestaciju su organizirale učiteljice hrvatske nastave i Udruga roditelja HDŠ.

 

Na učenicima nije bio lagan zadatak, trebalo je oduševiti publiku i komisiju svojim talentom plesa, pjevanja, sviranja ili glume.

...

Povjerenstvo su činile bivša učiteljica hrvatske škole Marina Bukovec, supruga konzula RH gospođa Kristina Mikaci učiteljica hrvatske nastave Božena Alebić. Gospodin konzul Slobodan Mikac i gospodin Vedran Konjevod iz Veleposlanstva RH u Švicarskoj izrazili su potporu našim učenicima koji su se odlučili sudjelovati na manifestaciji Hrvatska škola traži zvijezdu te učiteljicama i roditeljima koji su ovu manifestaciju organizirali.  

U četrnaest točaka publika je uživala, divila se i nasmijala. Program je oplemenjen i nastupima KUD-a Silvije Strahimir Kranjčević.

Odluku o pobjedniku donijele su članice komisije, a publika je zasebno dodijelila nagradu. Pobjedu je odnijela učenica Katarina Duvnjak iz Liestala koja je oduševila sve prisutne svirajući harfu. Drugo mjesto dijelile su Doris Vučković izvedbom suvremenog plesa sa skupinom koju čine Mia Miljko, Martina Novak, Tea Živković i Ema Živković. Djevojke su zajedničkim snagama ujedinile ples i pjesmu u izvrsnu izvedbu. Treće mjesto dijelili su  Mihael Kinderić i Ela i Klara Radoš.  Učenice Mia Miljko, Martina Novak, Tea Živković i Ema Živković dobile su i nagradu publike.

Nagrade za najbolje talente bile  su ulaznice za Europapark, Verkehrshaus Luzern i Technorama. Svim sudionicima dodijeljene su zahvalnice i prigodni slatki paketići. Na samom kraju manifestacije pobjednici su publiku počastili još jednom izvedbom svoje točke.

 

Oranizatori manifestacije zahvalili su svima koji su svojim dolaskom ohrabrili i podržali njihove učenike te uveličali ovaj događaj. Posebno su se zahvalili učenicima na uloženom trudu, hrabrosti i entuzijazmu.

 

Hrvatska škola u Švicarskoj

 

Hrvati u svijetu

 

 

 Foto:Željka Pelc Siroglavić

 

Priredio: DPCM

Izvor: moja-domovina.net

 

Švicarska

Harley-Davidson Zagreb

hrenfrdeituk

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 240 gostiju i nema članova online

A- A A+
  • Pomoć oboljelim braniteljima
  • Podrška radu Udruge
Ocijenite obrazovnu reformu:
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com