Open menu

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 
DUHOVNOST

VJEROUČITELJ

Zao duh tlačenja, straha, panike i smrti progovara po njima; Isus kaže: "Prepoznat će te ih po plodovima"
Lažni proroci - zlo sjeme koje ne može donijeti dobar rod
 
Lažni proroci
 

 

Piše: Vjeroučitelj I.D.

 

 

Božje riječi uvijek ohrabruju pravedne i čestite ljude. 

 

Ljudske riječi često obeshrabruju. Takve su one koje svakodnevno slušamo na hrvatskoj javnoj televiziji.

...

Zao duh tlačenja, straha, panike i smrti progovara po njima. Isus kaže: "Prepoznat će te ih po plodovima." Lažni proroci. Oni su zlo sjeme koje ne može donijeti dobar rod. Bog ljudima želi dati puninu svoga života, a oni život isisavaju. Oduzet im je Božji dar razlučivanja duhova, jer su se svrstali na stranu zloga.

Oni muče narod, a plaćeni su  usmjeravati dobru i napretku. Hrane nas virusom koji kao da je na steroidima. Koriste Hitlerov recept. Prenosim ga s društvenih mreža.

Za vrijeme Drugog svjetskog rata Hitler se iznenadio kad je saznao da su ga izdala njegova tri časnika, jer nisu izvršili njegove zapovijedi. Odlučio ih je kazniti na neobičan način. Svezane ih je stavio u zasebne prostorije, glasno puštao klasičnu glazbu, dok je pored njih iz tanke cijevi kapala voda. Rečeno im je da iz cijevi kaplje otrov koji će ih usmrtiti za šest sati. Nakon nepuna četiri sata dvojicu časnika našli su mrtve, treći je pretrpio ozbiljne psihičke promjene. Bila je to smišljena prevara, psihološki rat kojim je uspio da ljude ubije vlastita misao. Ideja da kaplje smrtonosna tekućina učinila je da njihova tijela luče hormone koji nepovoljno utječu na srce i druge organe. Rezultat takvih tjelesnih procesa vrlo često može izazvati smrt. To je upravo ono što današnji mediji rade nama. Raznoraznim informacijama čine da budemo žrtva vlastitih ideja i uvjerenja. Naše nas misli jednostavno ubijaju.

 

Crkva, navodno, vidi samo bitno, dobrobit svih i zato preporuča cijepljenje, iako nije mjerodavna za medicinu. Kao i HRT-ovi novinari s bedževima. Tko se ne cijepi taj je sebičan. Šizofrena situacija. Crkva je mjerodavna za pitanja grijeha u društvu u kojem živi većina vjernika, koje tlače pohlepni političari. Preporuča šutnju. Mjerodavna je u pitanjima vjere i crkvenog morala. Svjetovnom nemoralu ionako ne može ništa.

Nema proroka koji će se zauzeti za izmučene "Božje ovčice". Ovce su bez pastira, a pastiri su siti zaspali.

Prvo je trebalo cijepiti političare i njihove obitelji, onda one koji ih podržavaju. Oni su nesposobni razlikovati grijeh od dobra. Takva će im biti i plaća. Živi su na ovom svijetu samo zato jer im to još uvijek dopušta Bog. Nemaju pravo prisiljavati druge, a pogotovo ne vjernike.

 

Ne treba smetnuti s uma da Bog nije progovorio u potpunosti. On ne spava. Kad progovori radovat će se srce naše.

 

Hvaljen Isus i Marija!

 

Foto: 1. DPCM

Vjeroučitelj - I.D.
 
 
 
 
 
 
Autor: Vjeroučitelj I.D.

 
 
 
 
 

Vjeroučitelj I.D.

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 317 gostiju i nema članova online

A- A A+
Srbija će ove godine morati priznati Kosovo?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Nove objave

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com