Open menu

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 
 

Nenad Vukojević - Crne Mambe

 

Ja sam Nenad Vukojević, rođen 1963. godine u Ljubuškom, BiH. Zanimanje: liječnik  spec. oftalmolog. Zaposlen sam na Klinici za očne bolesti, KBC Zagreb. U Zagrebu živim od 1983. godine kada sam upisao medicinski fakultet. Diplomirao sam 1989. te obavio pripravnički staž.

Nakon osamostaljenja Lijepe nam naše,  početka četničke pobune i prijetnji JNA, „lutao“ sam po različitim dobrovoljačkim skupinama te radio  kao liječnik DZ MUP-a  u jedinici za posebne namjene MUP-a u „Pionircu“ i Kumrovcu u travnju 1991.g. U II  gardijsku brigadu sam došao koncem svibnja 1991. g. te ostao do veljače 1992. godine kada je potpisano primirje , a zapravo jer sam dobio specijalizaciju iz oftalmologije na KBC Zagreb. S "Crnim Mambama" se razvio jak osjećaj povezanosti  pa sam u ljeto 1991. odbio mjesto načelnika saniteta brigade samo da bih bio uz I bojnu. I kada sam kasnije morao postati  načelnik, ostao sam s "Crnim Mambama" na terenu kao liječnik u bojni. U Domovinskom ratu sam sudjelovao i 1994. g. kao dragovoljac na „južnom bojištu“

Ostao je trajan  osjećaj povezanosti  s svim hrvatskim braniteljima, osobito s "Gromovima", a s  "Crnim Mambama"  uz to i osjećaj pripadnosti.  Dokle god budem radno aktivan imat ću vremena i volje da stručno pomognem  hrvatskim braniteljima , a osobito suborcima.

Na usluzi sam za odgovore na vaša pitanja, molbe i potrebu za savjete.  Uz  želju da me što manje trebate, srdačno pozdravljam sve hrvatske branitelje.

 

Nenad Vukojević - Crne Mambe

 

 

 

 

Nenad Vukojević

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 677 gostiju i nema članova online

A- A A+
Srbija će ove godine morati priznati Kosovo?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Nove objave

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com