Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

KULTURA

SATIRA
Zona sumraka
Bio san ili java, partija ne spava
 
Zona sumraka

 

 

Kultura: SATIRA

 

 

 

 

Jedva se čeka u široj "hrvatskoj" javnosti povratak SDP-a i antifa na vlast, iako su oni uvijek u vlasti(?!).

 

Kad na čelo države sa satelitima dođe SDP najednom će iz medija i Hrvatske nestati ustaše  koji su svakodnevna tema kad nisu na vlasti. Neće biti nikakvih prosvjeda protiv vlasti ovih koji su sada prosvjedovali za ove vlasti, procvjetat će gospodarstvo, predsjednica će bit Jelena Veljača, Pupovac ministar vanjskih poslova, Osotjić se vraća u MUP, a brodogradilišta će biti najveći proizvodno-izvozni giganti.

...

Nestat će nasilja svih oblika i vrsta u Hrvatskoj će teći med i mlijeko i svi će se vratiti doma u Hrvatsku iz bijeloga svijeta.

Zastava će se okrenuti naopako i s nje maknut omraženi im grb sa bijelim il crvenim prvim poljem, nije važno. Petokraka će postati simbol obrane i otpora Hrvata spram srbočetničke agresije, a na Crkvu svetog Marka mjesto povijesnog grba postavit će zastavu duginih boja, tad će se iz HDZ-a mnogi vratiti u matičnu im partiju. U njem će ostati samo kockastoglavi katolibanski, nacionalno osviješteni i društveno neprihvatljivi domoljubi. HSS koji se odrekao nauka Radića još će biti bliži Titu i Karađorđeviću nego sada, auto radijima će poskupjeti osiguranje i nabavna cijena za Hrvatsku.

Hrvatski branitelji će se proglasiti neželjenim osobama i oduzet će im se mirovine kako bi u proračunu ostalo za isplatu nacionalnim manjincima, bivšim oficirima JNA, i raznoraznim udrugama koje djeluju protiv svih koji nisu u suglasju sa načelima antife i ljevice, Crkvu će zabranit jer nije držala mise za partizane kako je to poželio jedan od njihovih iako nije kazao kako je partija strijeljala sve one koji su imali veze s vjerom, Bogom i crkvom.

I kad opet dođu na vlast sve će bit super, baš ko što je bilo, tvrde nam mnogi u bivšoj u Jugi. Živjet će se zdravije i bolje jer neće bit redovito šećera, kave, i praška za pranje,stoga neće toliko trebat love za zdravstvo k`o danas. Manje će se zagađivat jer će se vozit na par nepar a INA-u će nam Mađari vratiti jer nema matematike za kapitalističku firmu plaćanja goriva bonovima .

Svi će imati velike plaće, na ruke, k`o nekad... 25 milijardi dinara, a kad nešto požele kupiti slobodno će skočit u mađarsku po špeceraj, u Italiju po obleku.

Jedva se čeka povratak tih vremena, i soc-komunizma na vlast, neće biti sabora, ni općinskih vijeća samo sekretar partije i dva tri druga od povjerenja koji će provodit odluke partije to će sigurno smanjit broj činovnika a povećat učinkovitost administracije.

Neće biti potrebe za predstavnicima nacionalnih manjina jer će svi bit jednaki osim onih koji su u partiji oni su malkice jednakiji. Neće bit Pupovca, Kajtazija, Radina Beusa i sličnih ili će ih bit al`u partiji jer će oni opet promijeniti imena, porijeklo i pokazati kako su oni bili ubačeni u prijašnji sistem kako bi subverzivno djelovali protiv Hrvata i Hrvatske ustaške države.

- sadržaj se nastavlja -

 

 Drugi upravo čitaju...
 

 

Kad dođe ponovo SDP na vlast poboljšat će se međususjedski odnosi sa svima oko nas, svi će moć na naše more i ponašat se kao da je sve njihovo. Srbijanci neće više podmetat požare kako bi pokazali da su bili na hrvatskom Jadranu, koji neće više bit hrvatski nego regionalno more za sve dobre ljude iz partije.

Sve će se o velikosrpdkoj agresiji i muslimanskoj izdaji pobrisat iz knjiga i arhiva kako se ne bi širila mržnja i narušavali dobro susjedski odnosi, Beograd i beogradska čaršija će biti izvorište kulture a Zagreb cvelferija balkana.

Dr. Milan Bandić će zbog zasluga i očuvanja partije i Titovog naslijeđa imat najveći spomenik u Zagrebu malko manji od spomenika uzoru mu, nije zajebancija drugovi zaslužio je kaj ne, J.B. Tito....

I kad se sve to lijepo posložilo kad je nestalo kockastoglavih desničara, vjere, crkve kad je nestalo "narodnih" neprijatelja ustaša, domobrana, nacionalista i neprijatelja partije shvatili su kako neće imati koga okrivit ako narodu bude dobro a da ni sam ne zna kako mu je dobro pa se pobuni protiv te vlasti i poželi promjenu.

Onda su smilili plan, napravit će kao devedesetih, nek se malo pobiju, mi na desetljeće dva promijenimo retoriku, uvučemo se i provučemo kroz novi politički sustav sa svim našim ljudima na važnim pozicijama uvijek na vrhu hranidbenog lanca. Odgojimo gdjekojeg novajliju za jurišnika u očuvanju naše ideje Jugoslavije, osnujemo raznorazne udruge, rastočimo sustav blesavim po narod štetnim zakonima, skrijemo se u okrilju kapitala i bankara i polako ispočetka gradimo što smo srušili, zajedništvo Južnoslavenskih naroda i narodnosti kontra vanjskog i unutarnjeg neprijatelja, a ako tog neprijatelja nema, valja ga izmisliti.

 

I taman kad je došlo doba kako bi krajem 21 stoljeća partija zbog boljitka svih naroda i narodnosti klonirala druga svih drugova i drugarica J.B.Tita, odnekud iz daljine začuje se ustaška budnica: Evo Zore, Evo Dana... Sav u znoju probudih se iz ove noćne more, zagazih u novi dan, kad sa radija začuh vijesti: Vlada i premijer s ministrima uz predstavnike srba i manjina u posjeti Jasenovcu, Vlada i Sabor donijeli zakon o zabrani grba sa bijelim poljem , pozdrava ' Za dom spremni' i komemoraciji na Bleiburgu, u izradi je zakon o reviziji događaja iz rata i sukoba devedesetih u regionu... Pomislih, eto obistinjuje se, nije san...

 

Je li se to pomiješali san i java, događa li se to i vama, nameću li vam putem medija opisano stanje stvari, ili se to samo meni čini?

 

 

Foto: 1. DPCM/YouTube

 

 Autor: Mario Maks Slaviček

 

 

Stavovi izraženi u ovom članku su autorovi i ne odražavaju nužno uredničku politiku Domoljubnog portala CM. 

 

 

 

Satira

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 159 gostiju i nema članova online

A- A A+
Srbija će ove godine morati priznati Kosovo?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com