Open menu

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 
BLOG

PREDSJEDNIK UDRUGE

Čestitka povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja te 23. obljetnice vojno-redarstvene operacije Oluja
Više od svega poštujemo i volimo svoju Hrvatsku, nitko neće uništiti tu ljubav!
 
    
Ivica Šafarić Ninja
    

 

Piše: Ivica Šafarić - Ninja

 

 

Braćo po oružju, domoljubi, Hrvatice i Hrvati,

 

Čestitam vam Dan branitelja, Dan domovinske zahvalnosti, Dan pobjede i 23. obljetnicu VRO Oluja!

...

 

Svih ovih godina upoznali smo se s optužbama i vrijeđanjem domoljuba i svih koji su pretrpjeli muke tijekom VRO Oluja. Kako se približava datum naše velike pobjede i slavlja, tako se silom trude 'popljuvati' nas na sve moguće načine.

 

Često čujem manjine koji traže ravnopravnost s nama. Tu su ponekad i druge skupine koje ciljaju na isto. A mogu se našaliti - ako ste ravnopravni, onda niste manjina. No, gdje je ravnopravnost prilikom biranja predsjednika Vlade, Sabora, a i direktno imaju svog predstavnika te mogu biti u bilo kojoj političkoj stranci?! Gdje je ravnopravnost?

Često slušam kako nas nazivaju pogrdnim imenima. Ako si domoljub, po njima si odmah fašista. Dozvoljava im se da govore što god žele, da nas pljuju, omalovažavaju, rugaju nam se i ismijavaju. Dozvoljava im se da okaljaju naše najmilije koji su izgubili svoje živote u onoj teškoj bitci protiv uništenja naše Hrvatske. Baš su oni bili ugroženi i '91. godine. Kako bi se zaštitili, uzeli su puške u ruke, naoružali se, razarali, ubijali, rušili i protjerivali hrvatski narod. Oni su bili ugroženi? I danas su kao  i tada…?!

 

Naše pravo i naša želja bila je obrana Hrvatske.

Nismo mi ti koji smo željeli rat.

Naš vrhovni zapovjednik Franjo Tuđman pozivao je sve da ostanu u Hrvatskoj. No, mnogo je dokaza kako su mnogi otišli prije Oluje. U samoj akciji došlo je do pomutnje, do propagande i neprijateljskih laži. „Bježite ljudi, dolaze Ustaše!“ – pa su mnogi u strahu i bježali. Mnogi su se kasnije i vratili, pa i oni koji su okrvavili ruke.

I neću reći da nije bilo pojedinaca koji su počinili ubojstva, no nikada po zapovijedi. Nikada! Po zapovijedi je bilo samo čuvati i zaštititi svoj narod. U nekim prilikama kada su se štitili pravoslavci, ti isti ljudi s leđa pucaju našeg vojnika.

Rat je prljav. To neću osporavati. U ratu se svašta događa. No, uvjeravam vas, nije bilo pravednije i poštenije vojske od naše tijekom Domovinskog rata.

 

 Drugi upravo čitaju...
 

 

Nedavno smo bili svjedoci kako je naša nogometna reprezentacija na Svjetskom prvenstvu probudila i podigla nacionalnu svijest. Osim toga, podigli su se i neprijatelji. I ovog puta bez oružja, već koristeći svoje institucije. Upozoravali su svijet kako smo fašisti, te kako su oni opet ugroženi.

Slike koje su obišle cijeli svijet govore drugačije. Svi ti hrvatski navijači diljem zemaljske kugle su potvrda naše pravednosti, naših velikih srca i ogromne ljubavi koju dajemo.

 

Koristeći medije, šireći laži o nama koji više od svega poštujemo i volimo svoju Hrvatsku, znajte da nikad nećete uništiti tu ljubav!

Nikad nećete uništiti Hrvatsku!

Nikad više svojim lažima nećete moći okaljati ono što smo mi zaradili patnjom, mukom, krvlju, teškom borbom i velikim gubitcima.

 

Pozivam vas sve, sve koji volite Hrvatsku da 5. kolovoz, taj veliki dan za Lijepu Našu, proslavimo u što većem broju! S ponosom se sjećajte onih dana Oluje! To su dani pobjede!

 

Bog i Hrvati!

 

Ivica Šafarić Ninja

 

Crne Mambe

 

 

Ninja

 

 Foto: 1. DPCM

 

 

Ivica Šafarić - Ninja

Ovaj materijal sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija.

 

 

 

Blog

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 225 gostiju i nema članova online

A- A A+
Srbija će ove godine morati priznati Kosovo?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Nove objave

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com