Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
BLOG

PREDSJEDNIK UDRUGE

Braniteljice i branitelji, hrvatske obitelji, vi ste oni zbog kojih je moja vjera još veća
Vjerujte, budite bliži Isusu i ne gubite nadu
 
    
Božićna čestitka
    

 

Piše: Ivica Šafarić - Ninja

 

 

Bog je uz svakoga. Svaki čovjek je Božje dijete.

 

Do čovjeka je koliku ljubav će prihvatiti. Do čovjeka je koliko će Bogu biti blizu. Do čovjeka je koliko će dopustiti Bogu.

...

I znam da Ga imam. Znam da me čuva. Da mi daje snagu. Znam da me voli. Znam da me prati. Znam da drži svoju ruku na mom ramenu u svim teškim trenutcima. Znam da se smije zajedno sa mnom u svim mojim radostima. I sve je u čovjeku. I u svakoj osobi postoji dobro, postoji loše. No, na čemu će ta osoba raditi, kako će napredovati, koji put će odabrati? Svatko bira svoj put, kroji ga i vodi prema svome cilju i svojim uvjerenjima.

 Osobno vjerujem da u svakom lošem čovjeku postoji ono dobro. Često slušam da sam naivan i da nema potisnutog dobra baš u svakoj osobi. I uvijek mahnem rukom jer sam uvjeren da se iz bilo koga može izvući dobrota, samo u to treba vjerovati. A pitaju me kako mogu biti toliko miran, staložen i strpljiv. Odgovor je isti. Treba vjerovati. Vjerujem u Boga. U Njegovu snagu i Njegovu ljubav.

I vrijeme Došašća, vrijeme Božića je važan dio godine svih Kršćana. Iako, blagdan Uskrsnuća Isusa Krista najvažniji je blagdan, doba kad je Isus otkupio naše grijehe. Razapet na križ za nas, ljude koji griješimo, odustajemo i ne trudimo se mijenjati na dobro. I ti blagdani trebali bi u ljudima probuditi poticaj da vjeruju bez obzira na osude. Trebali bi pomoći potrebitima. Trebali bi biti voljeni i pružati ljubav. Biti zahvalni i težiti višim ciljevima, mijenjati se i ići na bolje. Blagdani kao takvi bi nam trebali biti pomoć. I Božić kao sveto vrijeme godine bez obzira na naša uvjerenja treba biti naše novo rođenje. Naša promjena. Naša želja za boljim životom. Božić bi trebao biti slavlje rođenja Isusa Krista. Okupljanje s najmilijima u tišini i miru svog doma.

- sadržaj se nastavlja -

 

 Drugi upravo čitaju...
 

 

Božić je promijenio tijek ljudske povijesti. Koliko onda naša promjena na bolje može biti teška? Teško je samo pronaći aspekt našeg života koji Njegov život nije dotaknuo. I zato je vrijeme za promjene koje će nas dovesti bliže Bogu, Isusu, vjeri i svakodnevnoj molitvi.

Vrijeme je za novi početak. Vjerujte, budite bliži Isusu i ne gubite nadu bez obzira na blagdane. Neka oni budu vaš poticaj.

Ovim putem se posebno želim zahvaliti svim braniteljicama, braniteljima i hrvatskim obiteljima. Vi ste oni zbog kojih je moja vjera još veća. A obitelj je temelj hrvatskog naroda. Ovaj Božić molimo za naše obitelji, potražimo blagoslov za naš narod i ispunimo svoja srca željom  da je naša zemlja mjesto u kojem će svako dijete pronaći dom ispunjen ljubavlju, zajednicu bogatu nadom, te narod blagoslovljen vjerom.

 

Neka vam je čestit i blagoslovljen Božić!

 

 

Ninja

 

 Foto: DPCM

 

 

Ivica Šafarić - Ninja

Ovaj materijal sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija.

 

 

 

Blog

hrenfrdeituk

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 360 gostiju i nema članova online

A- A A+
U kriznom je vremenu najvažnije imati:
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com