Open menu

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

BLOG

PREDSJEDNIK UDRUGE
U VRO "Oluja" pobijedili smo čestito! Budite ponosni!
Moramo se ujediniti još jednom kao '95.

VRO Oluja - Crne Mambe

 Dragi suborci, branitelji, prijatelji i svi koji cijenite našu samostalnu državu Hrvatsku, čestitam vam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja! Prije 21 godinu na taj dan u vojno-redarstvenoj operaciji „Oluja“ oslobodili smo Knin, a time i Hrvatsku državu!

 

Bila je oluja u svakom smislu. Ali oluja koja je očistila ratno vrijeme u Hrvatskoj i donijela nam stoljetni san – samostalnost, neovisnost i slobodu.  Komunizam je harao našim tlom, uništavao sve što je bilo hrvatsko. Zbog istog smo u Domovinskom ratu prolili mnogo krvi i pretrpjeli neopisive duševne i fizičke ozljede koje i danas bole. Ono što nas drži je pobjeda nad tim komunizmom. Pobijedili smo u ratu. Nažalost, u poraću je komunistički režim dobio novu snagu, leži na našem Svetom tlu. Nas su nakon rata uspavali, razjedinili, mnoge zaboravili. Neke su potkupili i nezamijećeno našu Domovinu uzeli za svoju osobnu korist. Domovinu koju smo mi krvlju branili.

...

Nisam vam do sada govorio o tome. Žao mi je što na obilježavanje Dana pobjede moram umiješati tešku situaciju koja nas je danas snašla. Bez obzira tko će voditi hrvatski narod, odnosno tko će pobijediti na izborima, neka ne zanemare ljude koji istinski vole svoju Hrvatsku. Mnogi domoljubi više neće dopuštati iskorištavanje položaja mnogih političara kako bi njima samima bilo ugodno živjeti. Moramo se ujediniti još jednom kao '95. i riješiti se zla koje uništava naš narod. U pitanju su životi naših potomaka kojima se trenutno ne piše dobro. Hrvatska je demokratska država i tim putem - demokratskim putem, birajući one koji dišu ljubav prema Hrvatskoj i njenom narodu spasimo još jednom ovo Sveto tlo. Birajmo one koji su kao i mi - zahvalni na neovisnoj i slobodnoj Hrvatskoj. One koji neće dozvoliti odlazak i sve teže stanje ljudi u Hrvatskoj!

Još jednom, čestitam vam na čistoj, pravednoj i veličanstvenoj pobjedi! U Vojno-redarstvenoj operaciji „Oluja“ prije 21. godinu pobijedili smo čestito! Budite ponosni!

 

Pozdrav Domovini,

 

BOG I HRVATI !

Ninja

 

 

 

Ivica Šafarić - Ninja

Blog

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 277 gostiju i nema članova online

A- A A+
Srbija će ove godine morati priznati Kosovo?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Nove objave

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com