Open menu

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

Zlatko Ivić - Komentar - Crne MambePRESS

 
Huda jama

 

Eto, napokon se nešto pokrenulo po pitanju sahrane posmrtnih ostataka žrtava pobijenih na najgore moguće načine, nakon što su završile sve borbene aktivnosti u WW2 na ovim prostorima.

 

Cijelom postupku i ceremoniji nazočio je i predsjednik Republike Slovenije g.Borut Pahor s ostalim dužnosnicima, te Slovenska katolička crkva, a sa hrvatske strane... nitko?!! Zašto nitko iz hrvatskog vrha nije nazočio tim događanjima ako znamo da su većina pobijenih baš pripadnici Hrvatskog naroda? Sramota!

Da, netko će reći bili su izbori, a ja ću reći počela je borba za fotelje!

 

Razlog zašto ovo pišem je ovaj:

Naime, probudili se preživjeli "tovariši" i njihovi mlađi simpatizeri, također "tovariši" (u Hrvatskoj poznati i kao drugovi antife), te se digli na zadnje noge i otpočeli sa već toliko otrcanim tvrdnjama (gotovo identične onim hrvatskih drugova) o tome kako je Slovenija nastala na temeljima NOR-a i NOB-a, bla, bla... Tvrdnje kako se ovakvim postupcima pokreće revizionizam i mržnja su totalna izmišljotina jer tovariši i drugovi, tko može mrziti više od vas samih i tko je poticao zadnjih 70-ak godina i više mržnju spram onih koji su se borili protiv te vaše tvorevine zvane SFRJ i spram onih koji su samo htijeli biti svoji na svome!!!!

Huda jama

(Foto: maxportal)

Čak su "tovariši" otišli i toliko daleko pa tvrde da su partizani u toj jami, onako usput, pokapali "pale u borbama s partizanima u okolici Celja 1945." ???

 

Na kraju, "tovariši" i drugovi jedno pitanje:

Ako je tome tako, i ako svoje postupke smatrate ispravnima, zašto svim silama sprječavate da se ta vaša "ispravnost" konačno utvrdi??

DA LI JE TO MOŽDA ZBOG PRAVE ISTINE I VAŠIH POSTUPAKA?

 

Zlatko Ivić - Komentar - Crne Mambe

 

 

 

 

 

Zlajo

hrenfrdeituk

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 276 gostiju i nema članova online

A- A A+
Podržavate li najavljeno uvođenje eura u RH?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com