Open menu

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

PRESS

KOMENTAR
Draga djeco, Hrvatsku su stvorili vaši očevi i majke, a ne tamo neki partizani
Tražimo samo da se ne zaboravi!
 
Da se ne zaboravi

 

 

Piše: Zlatko Ivić

 

Zlatko Ivić

Čitajući komentare po raznim tiskovinama lijeve ali i desne političke orijentacije primjećujem da nam djeca ne izlaze na pravi put, ili pak ne žele onim putem koji smo im mi omogućili svojim životima i krvlju.

 

Nerijetko nailazim na komentare tipa "sve to treba zaboraviti", "pun kufer nam je Domovinskog rata", "da li bi se mi mladi trebali sad vama klanjati cijeli život", itd.

 

Nameće mi se jedno vrlo jednostavno pitanje:

Tko nam to djecu uči povijesti, tko ih uči da Domovinski rat treba zaboraviti i spremiti u povijest? Tko je uopće i dozvolio da tamo neki, koji se i dan danas klanjaju nečemu što je stvarna i davna povijest, uči našu djecu što je ispravno, a što treba zaboraviti?

 

Uče ih tamo neki "povjesničari" čiji su se očevi i djedovi (partizani) kao izborili za hrvatsku samostalnost, a borili su se za nikad im prežaljenu Jugoslaviju. I to je jedina istina.

Da, tko je kriv? Možda malo krivice ima i u nama koji smo stvarno stvorili Hrvatsku državu, ali samo zato što smo vjerovali da će nam djecu učiti pravoj povijesti, ili pak zato što smo šutjeli?

 

Ne djeco draga, ne morate se vi nama klanjati, ne morate nas obožavati, nitko to od vas ni ne traži. Ali za Boga miloga ne dopustite bar vi čiji su majke i očevi ginuli i krvarili za Hrvatsku državu da se zaboravi!

Nemojte bar vi dozvoliti da vas krivo uče i da vam pljuju po krvi najmilijih! HRVATSKU SU STVORILI VAŠI OČEVI I MAJKE, a ne tamo neki partizani.

 

Ne morate se vi nama klanjati kao što se oni klanjaju nečemu čega nema već 25 godina, mi to ne tražimo, tražimo samo da se NE ZABORAVI!

 

- Vaš Zlaja -

 

Zlatko Ivić - Komentar - Crne Mambe

 

Foto: 1. UCM

 

 

Autor: Zlatko Ivić

 

 

Zlajo

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 608 gostiju i nema članova online

A- A A+
Srbija će ove godine morati priznati Kosovo?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Nove objave

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com