Open menu

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

PRESS

KOMENTAR
Prijedlozi "Družbe Bore Kvržice"
KAZNE ZA "ZDS" - MILETIĆU, JESI LI PRESPAVAO DEVEDESETE?
 
Boris Miletić

 

Piše: Zlatko Ivić 

 

Zlatko Ivić

 

Vraćaju li se vremena u kojima nisi smio biti ni Hrvat, a kamoli ZA DOM SPREMAN?

 

Bilo je to vrijeme kad je hrvatski narod konačno odlučio da je došlo vrijeme da bude svoj na svome, vrijeme da ima vlastitu državu.

 

Ne znam da li je drug Miletić skupa sa svojim društvancem lijevo liberalne orijentacije uopće bio svjestan tog vremena 1990.-1995.

...

U biti zašto bi me uopće i čudilo što nije svjestan kad na "njegovu" Istru niti jedna bomba, granata nije pala, nije ni osjetio što se zbivalo u to vrijeme (isprika istinskim Hrvatima i braniteljima iz Istre), ili ga pak nije bila briga što se događa u ostatku Hrvatske.

Očito je čovjek prespavao događaje koji su se zbivali prije 26 god. Istina je da je bio tek 16 godina star (znam neke dragovoljce iz devedesetih, njegove vršnjake), pa možda i u tome leži to njegovo neznanje.

 

 

ZDS

Stječem dojam da je drug zaostao u nekim drugim vremenima, recimo razdoblje 1945. nadalje. Zašto stječem taj dojam? Na tren sam se i ja prisjetio nekih vremena u kojima nisi smio biti ni Hrvat, a kamoli ZA DOM SPREMAN.

Društvance ili družba zvana IDS, PGS, LR eto nastoji uputiti prijedlog zakona po kojem bi se svakog ko je ZA DOM SPREMAN spremilo iza rešetaka na najmanje 2 godine!

 

Ček malo, sad i ja počinjem misliti da sam u '45. pa nadalje. Zar živim u vrijeme kad se ubijalo one koji su bili ZA DOM SPREMNI? Kako mi se čini uspije li društvo Bore kvržice u naumu, na dobrom smo putu!

 

 

 

ZA PETOKRAKU NIŠTA?!

 

I tako, zaigralo se društvo' 45. pa uz prijedlog za kazneni progon ZA DOM SPREMNIH pokušavaju gurnuti i prijedlog da se neki njihov simbol izuzme bilo kakvog kažnjavanja a kamoli progona.

Također društvo cijelo vrijeme govori o tome da bi se Hrvatska trebala ugledati i na ostale zemlje kako Europe tako i zemlje bivšeg istočnog bloka koje su se, eto, ogradile od nacizma i fašizma... No, zaboravilo društvance da se cijela Europa skupa sa zemljama bivšeg istočnog bloka odrekla još kojekakvih simbola, recimo CRVENE PETOKRAKE, simbola najgoreg totalitarnog režima zvanog komunizam, odgovornog za milijune žrtava od '41. - '45. nadalje.

 

Petokraka

 

Ali to ovo društvance ne zanima jer kako kažu:

CRVENA ZVIJEZDA PETOKRAKA JE SIMBOL NARODNO OSLOBODILAČKE BORBE (KOMUNISTA, op.a.), te kao takva se ne može povezivati s komunizmom.

 

Pa si ti sad misli? Što li je drug Vojko pjevao na prošlim izborima (9 zaredom, ako se ne varam), viva..., viva liberta, bandiera rosa..., sve to popraćeno znate već čime.

 

Poruka za kraj: Drugovi i drugarice, ima nas koji nismo spavali devedesetih, ima nas koji su itekako osjetili tu vašu petokraku u koju se toliko kunete.

 

Znate li uopće da je Hrvatska oslobođena petokrake koju toliko volite, znate li uopće što je petokraka napravila Hrvatskoj?

 

- Vaš Zlaja -

 

Zlatko Ivić - Komentar - Crne Mambe

 

Foto: 1. 24sata.hr, 2. i 3. Fb/Zlatko Ivić

 

 

Autor: Zlatko Ivić

 

 Ovaj materijal sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija.

 

Zlajo

hrenfrdeituk

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 236 gostiju i nema članova online

A- A A+
Podržavate li najavljeno uvođenje eura u RH?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com