Open menu

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

Zlatko Ivić - Komentar - Crne MambePRESS

 
Tito - zavjera

 

Ne znam kako bih krenuo s pričom, ali pokušat ću onak' po domaći  tak' da me i "školovana elita" razumije. Dakle, napokon se krenulo s istraživanjima i otkrivanjima zločina nad Hrvatima počinjenim nakon WW2, te se utvrđuju okolnosti i sve ostalo. Nakon prikazivanja dokumentarnog filma o tim zločinima ("Huda jama, strogo čuvana tajna") počele su frcati antifašističke i ostale iskrice, te su drugovi stali u obranu tog "desetog po redu" na svijetu.

 

Nakon prikazivanja filma normalno da je krenula inicijativa da se jedan od najljepših zagrebačkih trgova preimenuje i da više ne nosi ime tog "desetog po redu" na svijetu. Taman kad pomisliš da se antife, partizani, partija i ostala žgadija  ne mogu niže spustiti, ti isti te opetovano iznenade nekom glupošću. Dakle, čitam pomalo portale, kad naiđem na jedan koji je pisan, zamislite, tečnim srpskim i to na latinici. Vjerojatno da i mi Hrvati razumijemo. A onda šok i nevjerica, otprilike kao kad dobiješ šamarčinu a da ti nije jasno zbog čega!?

Prvo što mi upada u oči je sam naslov "NIJE TITO TAJ....", pa tko je onda?

Ustvrdiše drugovi i drugarice da je njihov Tito nestao u Rusiji tamo još daleke 1937., te sad kad je došlo do grla počinju s pranjem imena svog omiljenog vođe prozvanim jednim od najvećih ratnih zločinaca svih vremena!!

Tako pokušavaju oprati i svoje krvlju umrljane ruke te izriču nebulozu da je Tito u stvari neki tamo Nikolaj Lebedev, Rus po rođenju.

Sad ono što mene muči kao "neukog", "sirotinju" i "glupog neškolovanog", da ne nabrajam dalje, je ovo: Drugovi i drugarice gdje ste sve do sada bili i svih ovih godina????

Recite mi, molim vas, čije ime je na spisku najvećih ratnih zločina svih vremena (visoko 10 mjesto), da li je to vaš omiljeni vođa ili tamo neki Rus???

 

Zar stvarno mislite da će netko povjerovati u tu glupost?


NIJE TITO, RUS JE!!  Ma, moš mislit...

Zlatko Ivić - Komentar - Crne Mambe

 

Foto: Youtube

 

 

 

 

Zlajo

hrenfrdeituk

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 356 gostiju i nema članova online

A- A A+
Podržavate li najavljeno uvođenje eura u RH?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com