Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

istragaPRESS

ISTRAGA
Trebaju li uslijediti kaznene prijave protiv Freda Matića, Vesne Nađ i Bojana Glavaševića?
Izvješće Državnog ureda za reviziju Ministarstva hrvatskih branitelja za 2015.
 
mhb

 

 

Uvidom u cjelokupno Izvješće Državnog ureda za reviziju za 2015. godinu i svim nezakonitim radnjama na koje Državna revizija upućuje, uz napomenu da su ponovljene nepravilnosti i propusti utvrđene revizijom iz 2012. godine, u oba slučaja pod mandatom iste garniture vladajućih u Ministarstvu branitelja, postavljam pitanja:

 

 

  • čime je Vesna Nađ kao zamjenica tadašnjeg Ministra Freda Matića zaslužila svoju novu funkciju u Ministarstvu uprave?

  • čime je Vesna Nađ zaslužila brižnost Ministra hrvatskih branitelja u pronalasku novog joj posla, znajući za nezakonite radnje koje je činila i prikrivala kao zamjenica tadašnjeg Ministra Freda Matića?

  • čime su bivši ministar Fred Matić i njegovi najbliži suradnici Vesna Nađ i Bojan Glavašević, za čijeg su se mandata odigrale spomenute nezakonite radnje, zaslužili šutnju i pomilovanje novog vodstva Ministarstva hrvatskih branitelja?

  • gdje su nestali frontmeni  braniteljskog prosvjeda, sada kada postoje konkretni i činjenični pokazatelji nezakonitih djela za osobe zbog kojih su po njihovim navodima pokrenuli prosvjed?

  • da li je hrvatska vlada upoznata sa izvješćem Državne revizije i, ako je, zbog čega šute i potiču četverogodišnji nered koji se stvarao unutar Ministarstva branitelja?

  • da li je Ministarstvo hrvatskih branitelja, povodom skoro godinu dana starog Izvješća Državnog ureda za reviziju, podnijelo kaznene prijave protiv odgovornih osoba; FREDA MATIĆA, VESNE NAĐ i BOJANA GLAVAŠEVIĆA, ili se iz nekog razloga kriju od hrvatske javnosti i braniteljske populacije?

 

Revizijarevizijarevizija

 

istraga

 Foto: 1. UCM

 

 

 

Autor:

Guido Hornik

 

Istraga

hrenfrdeituk

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 465 gostiju i nema članova online

A- A A+
Korona virus je:
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com