Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

istragaPRESS

 
HAVC vs Zorica Gregurić

 

 

Ogorčena najnovijim ispadom Hrvoja Hribara, a vezano uz aktualnu aferu "HAVC", dragovoljka Domovinskog rata i medicinska sestra iz vukovarske ratne bolnice obratila se slijedećim priopćenjem za javnost:

 

"Upravo sam dobila informaciju kako je Hrvoje Hribar danas u 15:30 sati prekinuo interview i iz ureda izbacio ekipu HRT-a uz teške uvrede i vrijeđanje novinarke HRT-a Ane Malbaše odbijajući odgovoriti na pitanja vezana uz dokaze za kriminal u HAVC-u.

Pri tome je navodno psovao i vrijeđao branitelje i mene osobno, rekavši da neće odgovarati na kaznene prijave nekih dragovoljaca i jedne medicinske sestre!

Ovim putem ja, Zorica Gregurić, medicinska sestra iz vukovarske ratne bolnice, dragovoljka Domovinskog rata  koja sam bila na prvoj crti obrane Hrvatske svo vrijeme, pozivam sve hrvatske ljude da stanu u zaštitu, ne  mene nego vrednota na kojima počiva Hrvatska.

Ovo drsko bahaćenje i bezobrazluk Hrvoja Hribara dokaz je najavljene mogućnosti da osoba koja bezrezervno podržava ovakve besprizorne likove kao što je financijer i promotor antihrvatskih pamfleta Hrvoje Hribar, gospođa Nina Obuljen bude nagrađena i nametnuta kao ministrica kulture!

Pozivam mandatara hrvatske vlade i predsjedništvo HDZ-a koje danas odlučuje da se odredi prema osobama koje podržavaju ovakve ljude i pojave.

Pozivam i zahtjevam od HTV-a da snimku vrijeđanja i izbacivanja ekipe HRT-a, objavi integralno, kako bi cijela javnost, ali i mandatar i svi politički čimbenici i birači znali sa kime imaju posla i koga podržavaju!

 

Dragovoljka Domovinskog rata, medicinska sestra iz vukovarske ratne bolnice
Zorica Gregurić"

 

istraga

 

 

 

Autor: UCM/mm

 

Istraga

hrenfrdeituk

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 401 gostiju i nema članova online

A- A A+
Korona virus je:
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com