Open menu

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

istragaPRESS

ISTRAGA
Godišnji plan rada Ministarstva hrvatskih branitelja za 2017. godinu
Branitelji kravu hrane, partizani je muzu
 
Proračun

 

 

Unatoč javnim objavama, negodovanjem braniteljske populacije i zahtjevima za izmještaj „sudionika i žrtava Drugog svjetskog rata“ iz Ministarstva hrvatskih branitelja u njihovo matično ministarstvo (Ministarstvo socijalne skrbi),  iz kojeg su preseljeni 2011. godine, Ministarstvo hrvatskih branitelja 2017. i nadalje ostaje krava muzara partizanima!

 

 

Objavljujemo izvod iz Godišnjeg plana rada MHB za 2017. godinu gdje su prikazana planirana proračunska sredstva za civilne invalide iz Domovinskog rata u iznosu od 22.400.000,00 kn i planirana proračunska sredstva za sudionike i žrtve Drugog svjetskog rata i poraća u iznosu od 74.000.000,00 kn.

 

 

Sjetimo li se izvješća iz 2015. dok je MHB-om vladao Fred Matić i projugoslavenska klika, i kada je za civilne invalide iz Domovinskog rata utrošeno 22.765.777,10 kn a za sudionike i žrtve Drugog svjetskog rata i porača 81.710.371.10 kn, razlike skoro da i nema.

I dok se umirovljenim Hrvatskim stradalnicima ne vraća smanjenje mirovina iz 2014. godine, iako na isto imaju pravo temeljem članka 6a Zakona o smanjenju mirovina po posebnim propisima, dok Ministarstvo hrvatskih branitelja ostaje i dalje samo san malim i istinskim hrvatskim braniteljima, pod krinkom troška proračunskih sredstava kriju se ljubitelji crvene zvezde i partizanske kapice, obilježja koja su nosili oni koji su razarali Hrvatsku, ubijali hrvatsku djecu i hrvatski narod.

 

Ministarstvo hrvatskih branitelja stvoreno je na krvi. Stvoreno je da služi hrvatskim stradalnicima, a ne da predstavlja kravu muzaru i nepresušni izvor dodatnih socijalnih prava i naknada pripadnicima NOR-a, NOB-a, SUBNOR-a i SAB-a - jednom riječju korisnicima partizanskih prava.

 

proračunProračun

 

istraga

 Foto: 1. UCM

 

 

 

Autor:

Guido Hornik

 

Istraga

hrenfrdeituk

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 395 gostiju i nema članova online

A- A A+
Vaš izbor VBA:
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com