Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
 
Trump o ilegalnim glasačima
Donald Trump optužuje za "ozbiljne izborne prijevare"
 

 

Donald Trump

 

Izabrani američki predsjednik Donald Trump izjavio je da su "milijuni ljudi" ilegalno glasali na američkim predsjedničkim izborima te da bi, da to nije tako, njegova pobjeda bila čak i veća.Svoju tvrdnju Trump nije potkrijepio dokazima, a ona je dio cjelodnevne paljbe tweetova u znak odgovora na zahtjev za ponovnim prebrojavanjem glasova u Wisconsinu. Na glasanju 8. studenoga on je pobijedio u toj američkoj saveznoj državi, no kandidatkinja Zelenih Jill Stein zahtijeva da se preispita rezultat glasanja. Demokratkinja Hillary Clinton priključila se naporima Jill Stein premda bi joj za ukupnu pobjedu nad Trumpom trebala izmjena rezultata izbora u još nekoliko drugih država.

"Uz uvjerljivu pobjedu prema elektorskim glasovima, pobijedio sam i u ukupnom broju glasova, ako oduzmete milijune ljudi koji su glasali ilegalno",  napisao je Trump na Twitteru, ponavljajući teme iz svoje kampanje tijekom koje je ponavljao optužbe da će izbori biti ukradeni unatoč tome što je pobijedio.

"Bilo bi mi mnogo lakše pobijediti na tzv. javnom glasanju nego na izbornom koledžu, da sam vodio kampanju u tri ili četiri države umjesto u 15 država koje sam posjetio". "Pobijedio bih i lakše i uvjerljivije (no male države su zaboravljene)",  kazao je.

Foto: HRT

Autor: HRT

Novosti iz svijeta

Harley-Davidson Zagreb

hrenfrdeituk

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 347 gostiju i nema članova online

A- A A+
  • Pomoć oboljelim braniteljima
  • Podrška radu Udruge
U drugom krugu predsjedničkih izbora biti će:
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

DOMOLJUBNI PORTAL - 2019 - CrneMambe.hr