Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

KULTURA
MOZAIK

"Bit će to virtualni prostor u kojem će ljubitelji teatra moći iz svojih domova gledati predstave ovog uspješnog kazališta, ali i informirati se o novostima vezanim uz teatarski život"

 
Teatar Gavran
 

 

KULTURA: Mozaik

 

 

 

U vremenu u kojem institucionalna kazališta znatno smanjenih kapaciteta ipak uspijevaju preživjeti - privatnim teatrima gotovo je nemoguće nastupati uživo pred publikom.

 

Teatar Gavran zato je, uz pomoć Ministarstva kulture, pokrenuo Digitalnu platformu.

...

Bit će to virtualni prostor u kojem će ljubitelji teatra moći iz svojih domova gledati predstave ovog uspješnog kazališta, ali i informirati se o novostima vezanim uz teatarski život. Platforma se pokreće u subotu, 13. ožujka, predstavama "Pivo" i "Sladoled", koje imaju titlove na engleskom, a za najmlađe bit će izveden lutkarski igrokaz "Doktor od životinjica".

- Uz tu platformu, na kojoj će se ograničeno "vrtjeti" i, što je važno naglasit, besplatno gledati, naše predstve, mi ćemo promovirati i mlade glumce, koji su u ovom trenutku u jako nezgodnoj situaciji, kada im je, zapravo, onemogućen rad, kazala je Mladena Gavran, glumica i voditeljica Teatra Gavran.

- Na taj način ćemo ih, zapravo, prezentirati, na najbolji mogući način, kroz monologe. To će biti platforma, gdje će oni pokazati tko su, što su. I mislim da će se na taj način afirmirati, da će ih ljudi primjetiti i možda, negdje u budućnosti, i za njih da će se naći neko mjesto i neki posao, dodala je.

 

Priredio: Mario Mehaković

Izvor: HRT

 

Mozaik

hrenfrdeituk

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 376 gostiju i nema članova online

A- A A+
Komunikacija Milanović - Plenković je za Vas:
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com