Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
PRESS

SPORT

 Karla Prodan je ovom srebrnom medaljom osvojila i 700 bodova koji će ju dodatno izdignuti na svjetskoj rang ljestvici i značajno približiti Olimpijskim igrama u Tokiju
Judo: Srebro za Karlu Prodan na Grand slam turniru u Taškentu
 
Karla Prodan
 

PRESS:  Sport

 

 

JUDO

 

 

Hrvatska judašica Karla Prodan osvojila je u nedjelju na Grand slam turniru u Taškentu srebrnu medalju u kategoriji do 78 kg.

 

Ona se tako priključila Barbari Matić koja je dan ranije osvojila također srebro u kategoriji do 70 kg.

...

Prodan je za ulazak u četvrtfinale svladala Njemicu Ziech, a za polufinale Poljakinju Pacut. U polufinalu je eliminirala Izraelku Lanir. 

U finalu je Karlu Prodan čekala Japanka Mami Umeki, svjetska prvakinja iz 2015. te svjetska viceprvakinja iz 2017. godine. Imala je Splićanka jasan plan, koji joj je dosta dobro funkcionirao prve dvije minute borbe. Japanka nije imala rješenje za lijevu ruku Prodan, ali nažalost bila je i prestabilna da bi ju hrvatska judašica bacila. U završnici borbe, Umeki je pronašla put do boljeg garda te bacila Prodan na wazari, a zatim zahvatom dovršila pobjedu i osvajanje zlatne medalje.

Karla Prodan je ovom srebrnom medaljom osvojila i 700 bodova koji će ju dodatno izdignuti na svjetskoj rang ljestvici i značajno približiti Olimpijskim igrama u Tokiju.

U nedjelju su, osim Prodan, nastupili i Ivana Maranić (preko 78 kg) te Zlatko Kumrić (do 100 kg). Maranić je wazarijem svladala Britanku Adlington, a zatim izgubila od Tunižanke Cheikh Rouhou. Kumrić je izgubio ipponom od Gruzijca Chikovanija.

 

 
 Drugi upravo čitaju...
 

 

 

PRESS - UCM

Foto: Epa

 

 

 

Priredio: Mario Mehaković

Izvor: Hina

 

 

 

 

Sport

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 246 gostiju i nema članova online

A- A A+
Srbija će ove godine morati priznati Kosovo?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Nove objave

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com