Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
PRESS

SPORT

Dućanka nijednom nije izgubila servis, a četiri puta je napravila break protiv Francuskinje
Martić uvjerljivo izborila finale Zhengzhoua
 
Petra Martić
 

PRESS:  Sport

 

 

TENIS

 

Hrvatska tenisačica Petra Martić (WTA - 23.) izborila je finale WTA Premier turnira u kineskom Zhengzhou svladavši u polufinalu Francuskinju Kristinu Mladenovic (WTA - 49.) 6:0, 6:3 nakon nešto više od sat vremena igre.


U finalu će igrati protiv druge tenisačice svijeta Čehinje Karoline Pliškove koja je u prvom polufinalu dana nadigrala Hrvaticu s australskom putovnicom Ajlu Tomljanović 6:3, 6:2.

...

Do četvrtog WTA finala u karijeri Martić je došla iznimno uvjerljivom predstavom protiv Mladenovic koju je pobijedila četvrti put u njihovom petom međusobonom susretu. Dućanka nijednom nije izgubila servis, a četiri puta je napravila break protiv Francuskinje.

U prvom setu koji je trajao svega 22 minute Martić je francuskoj tenisačici tri puta uzela servis. U drugom setu Mladenović pruža jači otpor, meč je izjednačen dok Martić nije suparnici uzela servis za vodstvo od 5:3. Nakon toga je na svom servisu brzo privela meč kraju.

Martić je u meču servirala tri asa, a Mladenović jedan. Martić je četiri puta uzimala servis suparnici, a svoj nije izgubila ni jednom. Mladenović je napravila čak šest dvostrukih pogrešaka, a hrvatska tenisačica ni jednu.

Ovo će biti šesti međusobni ogled između Martić i Pliškove, a hrvatska je tenisačica do sada bila bolja četiri puta, zadnji put ove godine u Roland Garrosu.

 

 Drugi upravo čitaju...
 

 

 

PRESS - UCM

Foto: 1. scrshot HRT

 

 

 

Priredio: Mario Mehaković

Izvor: Hina

 

 

 

 

Sport

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 343 gostiju i nema članova online

A- A A+
Srbija će ove godine morati priznati Kosovo?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Nove objave

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com