Open menu

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

PRESS

SPORT
Važno je da Europsko prvenstvo otvorimo našom pobjedom

Duvnjakovo koljeno izdržalo: Svakim danom sve više napredujem

 

Duvnjak

 

PRESS:  Sport

 

 

RUKOMET

 

 

Hrvatski rukometni reprezentativac Domagoj Duvnjak izjavio je nakon prijateljske utakmice protiv Crne Gore u petak splitskoj Spaladium areni kako je to bila dobra proba za našu reprezentaciju uoči Europskog prvenstva te dodao kako je s njegovim koljenom, koje je bilo ozlijeđeno, sada sve u najboljem redu.

 

Duvnjak, koji je proglašen i najboljim igračem utakmice Hrvatska - Crna Gora, rekao je kako su u drugom poluvremenu hrvatski rukometaši bili malo statični u napadu te da ih je Crna Gora pomalo iznenadila svojom obranom 3-3.

...

Duvnjak je u prvom poluvremenu nakratko izašao iz igre pošto je zadobio posjeklinu na ruci, ali nakon utakmice je rekao kako je s rukom sve dobro. Na upit kako se osjeća nakon višemjesečne stanke zbog ozljede koljena odgovorio je da se osjeća dobro. Svakim danom je sve bolje, dobro treniram i bitno je da je s koljenom sve u redu.

Rekao je kako naši igrači jedva čekaju početak Europskog prvenstva i utakmicu protiv reprezentaciju Srbije koji su odlična ekipa. Pripremit ćemo se za tu utakmicu jer nam je važno da Europsko prvenstvo otvorimo našom pobjedom, dodao je.

U Spaladium areni 12. siječnja očekuje i dobru navijačku atmosferu, kakva je bila i na prijateljskoj utakmici protiv Crne Gore. Fenomenalno je kada je na prijateljskoj utakmici dvorana ispunjena navijačima, kazao je Domagoj Duvnjak.

   

 

 

PRESS - UCM

 

Foto: 1. Hrvoje Jelavić/PIXSELL

 

Priredio: DPCM

Izvor: HRT

Ovaj materijal sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija.

 

Sport

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 278 gostiju i nema članova online

A- A A+
Srbija će ove godine morati priznati Kosovo?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Nove objave

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com