Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
PRESS

SPORT

Nikita Glasnović osigurala je najmanje srebro a Matea Jelić i Lovre Brečić bore se za brončanu medalju
Taekwondo: Nikita Glasnović u finalu Grand Prixa
 
Nikita Glasnović
 

PRESS:  Sport

 

 

TAEKWONDO

 

 

Prvog dana Grand Prix Finala u Fujairahu u UAE nastupili su svi naši predstavnici, Nikita Glasnović osigurala je najmanje srebro a Matea Jelić i Lovre Brečić bore se za brončanu medalju.

U kategoriji do 57 kilograma imali smo dvije predstavnice, obje TK Marjan iz Splita. Bruna Vuletić je rano završila svoj debi na Finalu GP-a izgubivši na zlatni bod od Turkinje Hatice Kubre Ilgun.

...

Naša druga predstavnica u ovoj kategoriji Nikita Glasnović otišla je dokraja te osigurala najmanje srebrnu medalju.

U prvom kolu pobijedila je Inese Tarvidu iz Latvije, u četvrtfinalu bila je bolja od dvostruke olimpijske pobjednice Britanke Jade Jones 11-7, dok je u polufinalu osvetila klupsku kolegicu i pobijedila Turkinju Hatice Kubru Ilgun s 13-9. U petak se u finalu bori protiv Ah-reum Lee iz Južne Koreje.

Matea Jelić (TK Marjan, Split) u kategoriji do 67 kilograma u prvom kolu bez puno problema prolazi Melissu Pagnottu iz Kanade, a u drugom kolu bolja je od aktualne svjetske prvakinje Ruth Gbagbi iz Obale Bjelokosti.

U polufinalu snage je odmjerila sa Turkinjom Nut Tatar Askari i izgubila s 9-10, pa joj sutra ostaje borba za treće mjesto.Iva Radoš (TK Metalac, Zagreb +67kg) u prvom kolu pobijedila je Jackie Galloway (SAD) dok u drugom kolu gubi od Kineskinje Shuyin Zheng na zlatni bod 4-6 (4-4).

- sadržaj se nastavlja -

 

 Drugi upravo čitaju...
 

 

Lovre Brečić (TK Marjan, Split) u kategoriji do 68 kilograma rutinski prolazi prvo kolo rezultatom 23-8 protiv Meksikanca Saula Gutierreao.

U drugom kolu pobijedio je uvijek nezgodnog Belgijanca Mohameda Ketbija s 5-0, a u polufinalnoj borbi gubi od Korejanca Seok-bae Kim s 14-27. Za broncu će boriti s Yu-jen Huangom iz Kineskog Tajpeha.

Toni Kanaet (TK Marjan, Split, -80kg) nakon duže pauze zbog bolesti gubi u prvom kolu od Richarda Andree Ordemanna iz Norveške s 4-8, Vedran Golec (TK Osvit, Zagreb) u teškoj kategoriji (+80kg) zaustavljen je u prvom kolu od Sajjada Mardania iz Irana, dok je Kristina Tomić (TK Osvit, Zagreb, -49kg) svoj nastup na ovogodišnjem GP Finalu završila neočekivano već u prvom kolu, bolja je bila Talisca Reis iz Brazila.

PRESS - UCM

Foto: 1. Ivo Cagalj/PIXSELL

 

 

 

Priredio: Mario Mehaković

Izvor: HRT

Ovaj materijal sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija.

 

 

 

Sport

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 244 gostiju i nema članova online

A- A A+
Srbija će ove godine morati priznati Kosovo?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Nove objave

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com