Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
PRESS

SPORT

"Tri vrlo bitna boda su tu i sutra se spremamo za Češku"
Hrvatske odbojkašice pobjedom otvorile FIVB Challenger Cup
 
Odbojka
 

PRESS:  Sport

 

 

ODBOJKA

 

Hrvatske odbojkaške reprezentativke pobjedom su otvorile nastup na ovogodišnjem FIVB Challenger kupu koji se igra u peruanskom gradu Limi gdje su s 3:1 (25:23, 19:25, 25:17, 31:29) svladale Peru i s tri boda zauzele vrh skupine A.

- Otvorili smo turnir pobjedom, to je i bilo najbitnije. Nismo pokazali igru na najboljem nivou, bilo je puno oscilacija i grešaka, ali uspjeli smo u drami u četvrtom setu na kraju uzeti set i pobjediti. Tri vrlo bitna boda su tu i sutra se spremamo za Češku, izjavila je nakon utakmice kapetanica Samanta Fabris koja je s 13 poena bila najučinkovitija u hrvatskoj reprezentaciji.

...

Upravo je Češka pobijedila Hrvatsku u finalu Europske zlatne lige igranom u subotu u Varaždinu, a hrvatski izbornik Daniele Santarelli vjeruje kako im u idućem susretu mogu uzvratiti. 


- Sutra nam je vrlo važan meč s ekipom koji znamo vrlo dobro budući da smo s njima prije nekoliko dana igrali. Njihov stil igre drugačiji je nego od igre Perua, ali moramo igrati puno bolje nego u Hrvatskoj kako bismo ih pobijedili, rekao je Santarelli. 

- Za Češku smo se dobro spremile i mislim da možemo lako pobijediti. Peru smo mogli pobijediti još lakše, ali imali su domaće navijače i lijepu atmosferu. Ipak, pokazali smo da kada igramo svoju igru možemo pobijediti svakoga, a to očekujem sutra protiv Češke, dodala je hrvatska reprezentativka Ema Strunjak.

Za Hrvatsku su igrale Nika Stanović, Ema Strunjak, Božana Butigan, Nikolina Božičević, Lara Štimac, Katarina Luketić, Lucija Mlinar, Sanja Gamma, Beta Dumančić, Samanta Fabris, Lea Deak i Karla Klarić.

Na Challenger kupu natječe se šest reprezentacija s četiri kontinenta, a samo najbolja će izboriti nastup u Svjetskoj ligi nacija. Susret Češke i Hrvatske igra se 28. lipnja u 3,00 sata ujutro po hrvatskom vremenu.

 

 Drugi upravo čitaju...
 

 

 

PRESS - UCM

Foto: 1. HRT / Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

 

 

 

Priredio: Mario Mehaković

Izvor: Hina

Ovaj materijal sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija.

 

 

 

Sport

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 297 gostiju i nema članova online

A- A A+
Srbija će ove godine morati priznati Kosovo?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Nove objave

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com