Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
PRESS

SPORT

Mijatović: Za mene je on čovjek godine
Modriću nagrada časopisa GQ
 
Luka Modrić
 

PRESS:  Sport

 

 

NOGOMET

 

 

Kapetan hrvatske reprezentacije i nogometaš Real Madrida, Luka Modrić, primio je u četvrtak u Madridu nagradu časopisa GQ za najboljeg sportaša u 2018. godini.



Časopis GQ (Gentlemen's Quarterly), sa sjedištem u New Yorku, fokusiran je na mušku modu, sport, fitness, prehranu, seks, putovanja i tehnologiju.

...

Modriću je nagradu u madridskom Hotelu Palace uručio Predrag Mijatović, nekadašnji crnogorski nogometaš Real Madrida, kojeg španjolski mediji navode kao suradnika Modrićevog srpskog zastupnikaVlade Lemića.

Bila je ovo spektakularna, fantastična godina za Modrića, u svakom smislu. I na privatnom i na kolektivnom planu, rekao je Mijatović novinarima nakon dodjele nagrade. Osvojio je velike nagrade, također i Ligu prvaka te je igrao u finalu Svjetskog prvenstva, dodao je.

- sadržaj se nastavlja -

 

 Drugi upravo čitaju...
 

 

Modrić, 33-godišnji vezni igrač, proglašen je ljetos najboljim igračem Svjetskog prvenstva gdje je s Hrvatskom osvojio srebrnu medalju nakon poraza u finalu od Francuske. Primio je zatim nagrade za najboljeg nogometaša Europe i svijeta u organizaciji UEFA-a i FIFA-e.

Časopis "France Football" dodijelit će svoju nagradu Zlatna lopta 3. prosinca u Parizu, a Mijatović smatra da i ona treba pripasti Modriću.

Za mene je Modrić, čovjek godine. Sada preostaje još jedna velika nagrada. Vjerujem da će Luka dobiti Zlatnu loptu, no vidjet ćemo što će se događati u nadolazećim danima. Mislim da će njemu pripasti to priznanje jer ne vidim druge igrače na njegovoj razini. Zlatna lopta ima samo jedno ime: Luka Modrić
, zaključio je Mijatović.

PRESS - UCM

Foto: 1. Marko Prpić/PIXSELL

 

 

 

Priredio: Mario Mehaković

Izvor: Hina

Ovaj materijal sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija.

 

 

 

Sport

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 333 gostiju i nema članova online

A- A A+
Srbija će ove godine morati priznati Kosovo?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Nove objave

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com