Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

PRESS

KOMENTAR
Sami sebe promovirali kao napredne i progresivne, a mi koji baštinimo demokršćanske vrijednosti smo postali nazadni i klerikalni
 LAŽ KAO SREDSTVO POLITIČKOG KOMUNICIRANJA
 
Andrej Plenković

 

 

PRESS: Komentar

 

Upravo zbog činjenice što vlast nije ograničena zakonom političke stranke učestalo koriste laž kao tehniku političkog komuniciranja, te ona postaje bit političkog jezika kojim stranke kreiraju lažnu političku stvarnost kako u predizbornom vremenu, tako u vrijeme samih izbora i u razdoblju obnašanja vlasti.


Plenkovićeva Vlada je u slučaju ratificiranja Istanbulske konvencije te manipulacijom broja prosvjednika na prosvjedu u Zagrebu i Splitu, nema dvojbe, nadmašila sve dosadašnje Vlade u korištenju laži kao tehnike političkog komuniciranja sa građanima i „ispiranja“ mozga građanima. 

...

Tako su Andrej Plenković, "Njonjo", Dalićka i ostali iz njihove „družbe“ zahvaljujući svojim medijima, a koristeći laž kao sredstvo političkog komuniciranja i uz pomoć drugarica i drugova iz partije sami sebe promovirali kao napredne i progresivne, a mi koji baštinimo demokršćanske vrijednosti smo postali nazadni i klerikalni jer ne prihvaćamo Istanbulsku konvenciju.

Činjenica da su koristeći laž kao sredstvo političkog komuniciranja u manipuliranju brojem prosvjednika u Zagrebu i Splitu koristili MUP, pokazuje na što su sve spremni.
Plasirati laž putem nadležnih tijela državne vlasti, te umanjujući broj prosvjednika u Zagrebu na 5000 građana, a u Splitu na oko 15000 građana ima i obilježje počinjenja kaznenog djela.

Naime, laž je kao sredstvo političkog komuniciranja u funkciji prikrivanja temeljnog problema velikih političkih stranaka.

Temeljni problem velikih političkih stranaka, kako u Zagrebu tako i u Hrvatskoj je taj što stranke žive u raskoraku između vlastitog oligarhijskog (nedemokratskog) ustroja i potrebe organizacije demokracije, pa je očito da se iz oligarhijski uređenih stranaka teško može izvesti doista demokratska država i vlast.

 

komentar

 

 

Foto: 1. DPCM/Boris Kovačev/HANZA MEDIA

 

 Autor: Pero Kovačević

 

Ovaj materijal sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija. 

 

 

Stavovi izraženi u ovom članku su autorovi i ne odražavaju nužno uredničku politiku Domoljubnog portala CM.

 

 

UCM

Harley-Davidson Zagreb

hrenfrdeituk

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 429 gostiju i nema članova online

A- A A+
  • Pomoć oboljelim braniteljima
  • Podrška radu Udruge
Budućnost Hrvatske je u rukama:
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Ovlašteni kreditni posrednici

Nema slika
Udruga 'Crne Mambe' - 2019. - crnemambe.hr
Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
X

Ups!

nedozvoljeno kopiranje sadržaja