Open menu

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 
 
PRESS

Piše: Mario Mehaković

"Hrvati su jako čudan narod, imaju više izdajica nego cijela Europa zajedno"
Milanović, skandalozni predsjednik bolesnog karaktera

 
Zoran Milanović
 

 

PRESS: Komentar

 

 

Umjesto 25. lipnja, Hrvatska Dan državnosti ove godine opet slavi 30. svibnja.

 

Uspomena je to na 30. svibnja 1990., kada su nakon desetljeća komunističke vlasti, stvoreni temelji modernog Sabora i potvrđena njegova povijesna uloga u očuvanju hrvatske državnosti.

...

Ovogodišnju proslavu Dana državnosti, osim zabrane masovnog okupljanja zbog pandemije korona virusa, obilježio je i nedolazak predsjednika Republike Zorana Milanovića na središnju svečanost.

Nakon nedavne skandalozne "čestitke" povodom obljetnice osnivanja Hrvatske vojske i HKoV-a ("Čestitam, govorancija neće biti, to je to"), danas je ponovno šokirao veći dio javnosti. Jedan manji dio građana vjerojatno je oduševljen ovakvim anarho-destruktivnim Zoranovim ispadom.

Niti njegova izjava kako je proslava Dana državnosti stranački skup HDZ-a nije rasvijetlila neshvatljivo ponašanje Zorana Milanovića.

Štoviše, da je umjesto sadašnje vlasti neka druga, primjerice SDP-ova bila danas na Markovom trgu, bi li i tada Milanović kazao da je to stranački skup a ne proslava? Ne bi sigurno. Vjerojatno se proslava ne bi niti održala 30. svibnja, već jedan drugi dan. Bliži 29. "novembru".

Zvuči pomalo nevjerojatnim nedolazak predsjednika na proslavu Dana državnosti, i stječe se dojam da predsjednik naše mlade suverene Republike ne priznaje Dan državnosti i da ne voli Hrvatsku.

Kako drugačije shvatiti čovjeka koji ne može obuzdati svoj ego i neki osobni inat. Čovjeka koji se uporno bori protiv volje većine naroda i države na čijem je upravo on na čelu, koju predstavlja.

 

Hoćemo li ovo sramoćenje jednog suverenog naroda i države gledati i dogodine?

Nećemo, jer Milanović ne misli dugo biti predsjednik. On je, kako sam kaže, već spakirao kofer i drži ga pored kreveta. A i najavio je svoj prijevremeni odlazak na svečanosti povodom osnivanja HV-a, kada je kazao da će im (Hrvatskoj vojsci) sljedeće godine čestitati neki drugi predsjednik ili predsjednica.

Živi bili pa vidjeli! Držimo Vas za riječ predsjedniče, ili kako su Vam dali nadimak na društvenim mrežama - gospodine "slučajni".

 

 

 Drugi upravo čitaju...
 

 

 

 

komentar

 

 

Foto: 1. DPCM/scrshot vecernji.hr

 

 Autor: Mario Mehaković

 

 Ovaj materijal sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija.

 

 

 

Vezani naslovi

UCM

hrenfrdeituk

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 395 gostiju i nema članova online

A- A A+
Podržavate li članstvo Ukrajine u NATO-u?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com