Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
 
PRESS

Piše: Zlatko Pinter

Drobio je koječega u svome ekspozeu, ali zaboravio pohvaliti barem liječnike, epidemiologe i sve one koji danonoćno rade vezano za ovu krizu
Koronavirus: Putem državne dalekovidnice konačno nas je savjetovao i šef jedine Partije u Hrvata

 
Davor Bernardić
 

 

PRESS: Komentar

 

 

 

Iz sterilne, netom dezinficirane prostorije, sam samcat, decentno obučen (kao i uvijek) i sam steriliziran, svježe izbrijan i uredan, putem državne dalekovidnice javio nam se konačno sa svojim "dragocjenim" savjetima Davor Bernardić, predsjednik jedine hrvatske Partije i to (koliko znam) po prvi put vezano konkretno za krizu izazvanu korona virusom koja je svoj začetak imala prije gotovo dva mjeseca.

 

Očito ima malo kasno paljenje, ali sve je nadomjesti "kvalitetom" savjeta koji su doista "revolucionarni" - nešto što se do sada nije moglo čuti.

...

I nemojte misliti kako je ta njegova zadrška u komentiranju aktualnog stanja po pitanju epidemije bila slučajna! Ma kakvi! Čova je taktizirao dok se ne uvjeri je li za to kriv HDZ ili ne. I tek kad je čuo kako je ipak virus stigao iz Kine, odlučio se guknuti. Mudro, zar ne? Tako to radi iskusan partijski kadar.

Smrtno ozbiljan (kako i priliči trenutku), šef Partije je u cca dvije minute (koliko je emitirano na TV) predložio i neke nove mjere - među ostalim zatvaranje svih kafića, šoping centara, itd., itd. Drobio je još koječega (što nisam uspio pohvatati), ali nije mi promaklo kako je u svome ekspozeu zaboravio pohvaliti barem liječnike, epidemiologe i sve one koji danonoćno rade vezano za ovu krizu (od policije do carinika, volontera angažiranih na radu u karantenama itd.) kad mu već preko usta nije moglo prijeći ništa nalik na priznanje ministru zdravstva, njegovim suradnicima i kriznim stožerima.

Taman posla! Tjerati vodu na mlin HDZ-u i Plenkoviću!? Tko je to vidio!? Atomska bomba da padne, meteor da udari u Zemlju, ne može se dogoditi da se ideološkog protivnika u bilo kojem kontekstu spomene u pozitivnom smislu! To je pitanje ideološke "čistote", partijske pravovjernosti, generalne partijske linije! Neprijatelj je uvijek neprijatelj i on nikad ne spava - baš onako kako su nekad govorili Berini ideološki oci.

I sad nemam pojma što ću! Pitate 'zašto'? Pa zato što nisam pozorno i do kraja čuo "dragocjene" savjete što ih je naciji tako darežljivo i velikodušno udijelio mladi partijski šef, a bez kojih sumnjam da ćemo preživjeti.

U svemu ima samo jedan problem.

Koliko god se trudio, ne mogu mu ništa vjerovati - pa čak ni kad je u pitanju korona virus! Eto.

 

 

 Drugi upravo čitaju...
 

 

 

 

komentar

 

 

Foto: 1. DPCM/varazdinske-vijesti.hr

 

 Autor: Zlatko Pinter

 

 

 

 

UCM

hrenfrdeituk

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 268 gostiju i nema članova online

A- A A+
Korona virus je:
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

DOMOLJUBNI PORTAL - 2019 - CrneMambe.hr