Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
 
PRESS

Piše: Eduard Butjer

Umjesto zahvale i pokajništva, danas se preispituje i lažno optužuje 3096 osoba, a među njima i gotovo sav vojni vrh Oružanih snaga RH
Optužnice za vojni vrh OS RH i časnike HV-a: Hoćemo li konačno stati na kraj tom bezobrazluku?

 
Optužnice za HVO
 

 

PRESS: Komentar

 

 

Dana 8. kolovoza, prije 26 godina predao se neprijateljski srpski korpus, a uz njega i više od 25.000 civila, koji su u većini bili presvučeni pobunjenici i četnici na prostoru Topuskog.

 

Isto tako i u operaciji “Bljesak”, na kraju je u okruženje dovedena neprijateljska brigada i dosta civila, koja se i predala, kapitulirala, i to bezuvjetno.

...

Sve to navodim kako bi ilustrirao humanost i postupanje nas, pobjednika, koji smo bez masakra, ubijanja, likvidacija, mučenja i slanja u logore, sve te koji bi u situaciji kada bi bilo obrnuto, postupili onako kako su do tada postupali prema hrvatskim vojnicima, policajcima i civilima.

Umjesto zahvale i pokajništva, danas se preispituje i lažno optužuje 3096 osoba, a među njima i gotovo sav vojni vrh Oružanih snaga RH, brojni časnici HV-a, navodno za počinjenje ratnih zločina, i ne znam za što sve ne.

SRAMOTA! Sramota za našu državnu politiku koja nije to u posljednjih deset godina od kada se manipulira s tim optužnicama ništa poduzela.

Zašto se u Hrvatskoj ne podigne deset i više tisuća optužnica za sav vojni vrh tzv. JNA, za sav politički vrh Srbije, za sve njihove vojnike, oficire i četnike, posebno za sve četničke vojvode i za sve pobunjene Srbe iz Hrvatske koji su sudjelovali u oružanoj pobuni, i naravno, na kraju, za sve dragovoljce iz Srbije koji su dolazili u Hrvatsku ubijati i pljačkati?

Isto tako treba podignuti optužnice i za sav vojni i politički vrh tzv. "Republike Srpske" i Armije BiH s vodstvom SDA i njima pridruženim strankama, sve mudžahedine i sve one koji su djelovali protiv Hrvatske u ratu i nakon njega.

To je sasvim sigurno jedini način da se konačno stane na kraj velikosrpskoj i džamahirijskoj politici koja pod svaku cijenu i bez prestanka nastavlja sa svojom težnjom progona i uništenja svega što je Hrvatsko.

Očito je jedino moguće odgovoriti sankcijama i progonom svih koji sudjeluju u toj kampanji i nanošenju štete ničim izazvani, kako bi se konačno postavilo pravedno rješenje za bolju budućnost svih nas u Hrvatskoj.

Nisam za radikalne mjere i postupke, ali sada je stvarno dogorjelo do kraja i konačno se svom tom bezobrazluku treba stati na kraj!

 

 

 Drugi upravo čitaju...
 

 

 

 

komentar

 

 

Foto: 1. DPCM

 

 Autor: Eduard Butjer

 

 Ovaj materijal sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija.

 

 

 

UCM

hrenfrdeituk

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 296 gostiju i nema članova online

A- A A+
Treba li uvesti obvezno Covid-cijepljenje za sve građane RH?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com