Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
 
PRESS

Piše: Zorica Gregurić

"Očekujemo da se ovaj proces koji je bio zaustavljen zbog 'prekomjernog istraživanja' konačno dovrši a krvnici zasluženo kazne"
Uhićenja su pripremljena 2017/2018., što se čekalo do sada?

 
Uhićenja za ratni zločin na Ovčari
 

 

PRESS: Komentar

 

 

Imamo provjerenu informaciju kako su neka od dolje navedenih imena i uhićeni, a za koja je Nikola Kajkić bio pripremio za uhićenja još 2017. godine odnosno 2018 godine.

 

Pitanje je što se čekalo s uhićenjima za ratni zločin počinjen na Ovčari do danas. Nije li se neko usudio licitirati strašnim zločinom kako bi skrenuo pozornost javnosti s nečeg drugog.

...

Nikola Kajkić je za vrijeme istraživanja pripremio uhićenje više osoba među kojima pretpostavljam da su i danas uhićeni: Vojko Krstić, Vojko Ivčevič, Vojo Lukić, Savo Božičković, Savo Vlaškalić, Blagomir Planinac, Golub Planinac, Miloš Bibić, Draženko Džokić, Svetislav Vlaškalić, Milan Rakić, Boro Rakić, Đorđe Ćurčić, Drago Okanović i dr.

Ne treba smetnuti s uma kako do 2016. godine nije postojao slučaj Ovčara u Hrvatskoj, a za pokretanje cijele priče oko Ovčare glavna zasluga ide Nikoli Kajkiću policijskom istražitelju koji je umjesto zasluge dobio medijski linč i suspenziju.

Također ne treba zaboraviti kako je predsjednik stranke koju je osnovao osuđeni srpski ratni zločinac, a koja okuplja abolirane četnike i ratne zločince zaštitio od progona dožupana VSŽ za kojeg je nesporno utvrđeno da je bio na Ovčari u noći 20./21.11.1991. kada su krvnici s Ovčare počinili nezapamćen ratni zločin na prostoru ne samo Hrvatske nego i cijele Europe nakon II svj. rata.

Krvnici s Ovčare i dalje šetaju Vukovarom. Postavlja se pitanje što se do sada čekalo i što se čeka s drugima? U svakom slučaju očekujemo da se ovaj proces koji je bio zaustavljen zbog „prekomjernog istraživanja“ konačno dovrši a krvnici zasluženo kazne.

Ovo odugovlačenje je sramota ne samo za hrvatske institucije, nego i za hrvatski narod. Prošlo je 29 godina od ovog strašnog zločina i nema opravdanja za institucije zbog ne postupanja svih ovih godina.

Nikoli Kajkiću požrtvovnom kriminalisti i istražitelju velika zahvala jer da nije bilo njega slučaj Ovčara u Hrvatskoj ne bi postojao.

 

 

 Drugi upravo čitaju...
 

 

 

 

komentar

 

 

Foto: 1. Ilustracija

 

 Autor: Zorica Gregurić

 

 

 

Ovaj materijal sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija.

 

 

 

UCM

hrenfrdeituk

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 435 gostiju i nema članova online

A- A A+
Vaš izbor VBA:
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com