Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
 
PRESS

Piše: Eduard Butjer

Svima nama u sjećanju su ostali suborci iz postrojbi HOS-a, prvenstveno po njihovoj hrabrosti, opredjeljenju i motiviranosti za obranu Lijepe naše
Zloporaba HV-a u cilju promicanja osobnih ideoloških i drugih interesa

 
HOS - Zoran Milanović
 

 

PRESS: Komentar

 

 

Obilježavanje provedbe operacije "Maslenica" i događanja za vrijeme svečanosti toliko su me uznemirila da ovih nekoliko dana nisam imao snage bilo što napisati i komentirati.

 

Ostao sam bez riječi nakon zloporabe časnika i zapovjednika Hrvatske vojske koji su uporabljeni u promicanju osobnih ideoloških i drugih interesa od strane Predsjednika RH.

...

Odričem mu pravo zloporabe HV-a, koju on nije stvarao, u promicanju svojih ideja i politika onih kojima smetaju branitelji i sve što je vezano za Domovinski rat.

Ako se ovako nastavi, ne znam što možemo očekivati od njegove strane, za što bi mogao uporabiti ubuduće Hrvatsku vojsku.

Pitanje je vremena kada će i odoru maršala obući i stati na čelo vojske koju nije osnivao, nije podržavao, nije baš niti želio, vojske koju je izbjegao kada je trebao s njom braniti državu u kojoj uvodi presedane pod izgovorom borbe protiv ustašizacije Hrvatske.

Kako sam i sam sudjelovao uz brojne hrvatske branitelje u obrani naše domovine, a uz koje su u prvim redovima bili i pripadnici HOS-a, neminovno je da ih i ja moram braniti od onih koji su nas napadali, htjeli zatrti i od onih koji su ih podržavali.

Svima koji su ratovali diljem Hrvatske, diljem svih ratišta, u sjećanju su ostali suborci iz postrojbi HOS-a, prvenstveno po njihovoj hrabrosti, njihovom opredjeljenju i motiviranosti za obranu Lijepe naše.

To se ne može i ne smije zaboraviti.

 

Živi, a posebno poginuli pripadnici HOS-a učinili su za obranu Hrvatske neizmjerno i neusporedivo više od velike većine onih koji danas i do sada raspravljaju o amblemu i ulozi HOS-a u Hrvatskoj.

 

Kako ih nije sramota, kako samo mogu…

 

 

 Drugi upravo čitaju...
 

 

 

 

komentar

 

 

Foto: 1. DPCM

 

 Autor: Eduard Butjer

 

 

 

UCM

hrenfrdeituk

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 224 gostiju i nema članova online

A- A A+
Ocijenite dosadašnji rad Nacionalnog stožera civilne zaštite
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com