Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
 
PRESS

Piše: Eduard Butjer

Zaustavite ovog "čovjeka" dok nije izazvao sukobe kao što je izazivao '91.
Vučiću, čašu si prelio - Srbi lojalni Hrvatskoj, zašto šutite?

 
Vučić
 

 

PRESS: Komentar

 

 

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić u povodu Dana sjećanja na žrtve Jasenovca u Spomen parku u Srijemskoj Mitrovici između ostalog je izjavio:

 

"U našim školama i udžbenicima ne uči se dovoljno ni o Jasenovcu. Nikada ne smijemo i nećemo zaboraviti ni Gradinu, Jasenovac, Jadovno, Drakuliće, Motke, Šargovac, nijedan logor, nož, malj, metak, nijednu grobnicu, nijedan zločin, niti jedno ime onih koji su provodili državnu politiku istrebljenja čitavog jednog naroda, srpskog.

Njemački podaci su govorili da je u NDH ubijeno gotovo milijun Srba, što jasno pokazuje da je njihovo istrebljenje bila državna politika i da je to bio genocid, što se nikada ne smije zaboraviti.", piše Jutarnji.

 

Bolesnik, četnički vojvoda, velikosrpski zločinac, predsjednik Srba i hrvatomrzitelj, sve su to opravdani nazivi za jednu ovako nenormalnu osobu, osobu koju se teško može nazvati čovjekom.

To je osoba koja svakodnevno u svojoj mržnji prema svemu što je hrvatsko truje svoj narod, truje Srbe u Hrvatskoj, Crnoj Gori, na Kosovu, u Makedoniji i naravno u FBiH svojim četničkim viđenjima novije povijesti po njegovoj terminologiji Regije.

Koristi svaku moguću priliku kako bi uz laži i povijesne konstrukcije trovao odnose Srba sa svim ostalim narodima, ali prvenstveno s Hrvatima. Između ostalog, ukazuje se u Srijemskoj Mitrovici, kod kaznionice u kojoj su ubijani Hrvati za vrijeme Kraljevine Jugoslavije, za vrijeme Jugoslavenskog komunističkog režima, a posebno u vrijeme Domovinskog rata gdje su formirali srpski koncentracijski logor za Hrvate,i to iz Hrvatske, u kojem su mučeni, zlostavljani i ubijani kako Hrvatski vojnici, tako i civili koji su svi odreda proglašavani "ustašama", kako bi im valjda bilo lakše izvršavati svoje zločinačke planove.

Poziva se na sve moguće srpske žrtve u NDH i naravno u "Oluji", poziva se na tamo neke takozvane izvore iz Njemačke (naravno ne navodeći koji su to izvori) o milijun ubijenih Srba u NDH. Ako ovaj bolesnik ostane na vlasti još koju godinu, ti njegovi izvori sigurno će otkriti i više milijuna ubijenih.

Pa gdje je tu kraj i do kada će u Hrvatskoj svi šutjeti. Hrvatska šutnja, ali i šutnja Srba iz Hrvatske, svakoga normalnog mogu potaknuti na razmišljanje da li i oni tako misle.

Do kada će se trpjeti ovo četničko i antihrvatsko orgijanje iz vlasti Srbije i Republike Srpske?

Nakon svega, odakle pravo svima u Hrvatskoj prozivati bilo koga za "ustašluk" ili "fašizaciju" kada se istodobno tolerira najgrublji oblik fašizma i fašizacije službene politike Srbije prema svima koji nisu njima po volji.

Sada je stvarno prelio čašu i zlouporabio trenutak u kojem je trebao prevladavati pijetet prema žrtvama sulude fašističke politike u II. svjetskom ratu.

 

Zaustavite tog bolesnog čovjeka!

 

Zaustavite ga dok nije izazvao sukobe kao i one koje je izazivao 1991.godine!

 

 

 Drugi upravo čitaju...
 

 

 

 

komentar

 

 

Foto: 1. DPCM/AFP

 

 Autor: Eduard Butjer

 

 

 

 

UCM

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 155 gostiju i nema članova online

A- A A+
Srbija će ove godine morati priznati Kosovo?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Nove objave

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com