Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

PRESS

UCM
Pripadnici Oružanih snaga na predavanju o islamskoj kulturi i običajima
Priprema za Resolute Support

Krstičević u Džamiji

PRESS

 

Potpredsjednik Vlade i ministar obrane RH Damir Krstičević prisustvovao je jučer, u utorak, 16. svibnja 2017. u zagrebačkoj džamiji predavanju o islamskoj kulturi i običajima koje je bilo organizirano za pripadnike Oružanih snaga koji se pripremaju za odlazak u misiju potpore miru Resolute Support u Afganistan i  operaciju potpore miru KFOR na Kosovu.

 

Domaćin susreta i predavač bio je imam u zagrebačkoj džamiji Mirza ef. Mešić koji je nazočne upoznao s osnovama islamske religije, jezika, kulture i običaja u Afganistanu i na Kosovu

...

Tom prigodom, ministar Krstičević istaknuo je važnost ovoga dijela priprema pripadnika Oružanih snaga RH za odlazak u mirovne misije.

"Želio sam i osobno doći u džamiju i zahvaliti našim prijateljima i predavačima iz Islamske zajednice na njihovom trudu i zalaganju koji su pokazali tijekom svih godina suradnje", istaknuo je ministar koji je ovom prilikom pripadnicima zaželio sretan i siguran boravak u misiji te povratak nakon izvršenih zadaća.

 

Domaćin susreta i predavač efendija Mešić zahvalio je ministru Krstičeviću na posjetu, istaknuvši kako je ministar i na taj način pokazao koliko cijeni i uvažava rad Islamske zajednice u Hrvatskoj.

Predavanja su završila obilaskom islamskog centra, spomen-parka muslimanima poginulim u Domovinskom ratu te ulaskom u sakralni dio džamije.

 

PRESS - UCM

 

 Foto: Izvor

 

 

Autor: UCM

Izvor: morh.hr

 

 

UCM

hrenfrdeituk

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 181 gostiju i nema članova online

A- A A+
Korona virus je:
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

DOMOLJUBNI PORTAL - 2019 - CrneMambe.hr