Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

PRESS
HVU / HRZ

Provedba psihologijskog ispitivanja kandidata održat će se u subotu, 24. travnja 2021. u Zagrebu na Hrvatskom vojnom učilištu „Dr. Franjo Tuđman“ i u Zadru

 
Studij aeronautika, modul vojni pilot
 

 

PRESS

 

Sukladno javnom natječaju za prijam u kadetsku službu od 26. veljače 2021. i javnom pozivu zainteresiranim kandidatima, odnosno učenicima 3. razreda srednje škole za studij Aeronautika – vojni pilot od 4. ožujka 2021. koji su u tijeku, obavještavaju se kandidati kako će se provedba psihologijskog ispitivanja kandidata održati u subotu, 24. travnja 2021. u Zagrebu na Hrvatskom vojnom učilištu „Dr. Franjo Tuđman“ i u Zadru.

 

Iz HVU-a naglašavaju kako je moguće dodavanje i drugih lokacija, ovisno o broju prijavljenih kandidata, o čemu će kandidati biti obaviješteni nakon zatvaranja natječaja u ponedjeljak, 19. travnja 2021. godine.

...

Kandidati koji će zadovoljiti kriterije psihologijskog ispitivanja pristupit će liječničkom pregledu u vremenskom razdoblju od 26. travnja do 14. svibnja 2021. godine u Splitu, kojeg će medicinski djelatnici Zavoda zrakoplovne medicine provoditi u prostorima Zavoda pomorske medicine. Zdravstveni pregled pojedinog kandidata trajat će dva dana.

Tijekom tog razdoblja, smještaj i prehrana će biti osigurani u vojarni „Admiral flote Sveto Letica-Barba“, a prijevoz kandidata na zdravstvene preglede u Split osigurat će Hrvatska vojska dan prije pregleda iz većih hrvatskih gradova i natrag nakon obavljenog pregleda. Obavijest o točnim lokacijama bit će dostupna na službenim stranicama po zatvaranju natječaja.

Kandidati koji zadovolje kriterije liječničkog pregleda, bit će pozvani na selekcijsko letenje u Središte za obuku Hrvatskog ratnog zrakoplovstva „Rudolf Perešin“ u vojarni „Pukovnik Mirko Vukušić“ u Zemuniku Donjem tijekom mjeseca srpnja i kolovoza 2021. godine.

Neposredno prije početka selekcijskog letenja u vojarni „Pukovnik Mirko Vukušić“ u Zemuniku Donjem, održat će se provjera tjelesne spremnosti kandidata. Ovisno o meteorološkim uvjetima, selekcijsko letenje može trajati od pet do sedam tjedana.

O posebnim, dopunskim smjernicama o pregledima te postupanju s kandidatima iz drugih država, ovisno o epidemiološkim preporukama, kandidati će biti obaviješteni nakon zatvaranja natječaja.

Maloljetni kandidati na sva ispitivanja moraju obavezno ponijeti pismenu suglasnost roditelja koja se može pronaći ovdje: „Suglasnost kojom se prihvaća pristupanje pregledu, ispitivanju i provjeri kandidata za vojnog pilota u svrhu odabira za školovanje za vojnog pilota“.

Središnjica za upravljanje osobljem Oružanih snaga RH sa sjedištem u Zagrebu pravovremeno obavještava kandidate elektroničkom poštom i telefonom o pojedinačnoj provedbi odabirnog postupka.

Dodatne informacije mogu se dobiti i na sljedećim brojevima telefona i službenim stranicama:

www.morh.hr

www.vojnipilot.hr

Središnjica za upravljanje osobljem za pitanja u vezi svih faza odabirnog postupka do selekcijskog letenja, 01/3784-812, 3784-814

Ured odnosa s javnošću Hrvatskog ratnog zrakoplovstva za pitanja u vezi selekcijskog letenja, 01/4861-024

Referada Fakulteta prometnih znanosti za pitanja u vezi s upisom na Fakultet prometnih znanosti – studij Aeronautike, modul vojni pilot, 01/2380-202

 

 

Priredio: Mario Mehaković

Izvor: MORH

 

 Ovaj materijal sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija.

UCM

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 296 gostiju i nema članova online

A- A A+
Srbija će ove godine morati priznati Kosovo?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Nove objave

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com