Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
PRESS

SPORT

"Želja je tu, no i dalje sam pod suspenzijom Hrvatskog boksačkog saveza i treba vidjeti s čelnicima hrvatskog boksa žele li zlato u Tokiju"
 Hrgović: Želim za Hrvatsku osvojiti zlato na OI u Tokiju
 
Filip Hrgović
 

PRESS:  Sport

 

 

BOKS

 

 

Filip Hrgović na maestralan je način debitirao u Americi gdje je prošlog vikenda za točno 60 sekundi nokautirao domaćeg teškaša Gregoryja Corbina i potvrdio da samopouzdanje uoči meča nije bilo bez pokrića.

 

"Drago mi je da sam na ovaj način predstavio Hrvatsku u SAD-u na ovaj način. Mislim da je sve prošlo jako dobro, rekao je Hrgović RTL-u te dodao kako ga sada zanimaju samo najbolji boksači za buduće mečeve.

...

"Spreman sam na sve i zanimaju me samo najbolji. Iako imam samo osam mečeva, spreman sam ući u ring sa svima koji su u samom vrhu. Jedino tako ću izvući najbolje od sebe. Najbolji sam kada su najveći pritisci na meni i kada su preda mnom najopasniji ljudi", prenosi N1.

Na pitanje da se Joe Joyce spominjao kao njegov budući protivnik, Hrgović je rekao da je on "veliko ime" i "jako dobar borac".

"No, nas dvojica smo na početku profesionalne karijere i ne znam koliko ima smisla da se nas dvojica borimo u ovoj fazi karijere. Ta borba bi bila realnija kada obojica odradimo još četiri, pet ili šest mečeva. Što se mene tiče, može! Dogovorite sutra i ja sam spreman. No mislim da moj promotor to baš i neće pozdraviti", kazao je Hrgović.

Na opaske da je dosta samouvjereno ušao u ovaj dio karijere, a da je sada uoči meča s Corbinom ima drugačiji pristup u kojem je pjevao i prijetio na vaganju, rekao je da u boksu "moraš biti samouvjeren".

"Uvijek sam samouvjeren i bez toga sav rad pada u vodu. Ne možeš pobjeđivati, ako ne vjeruješ u sebe i manje ti znači sva tehnika, snaga i kondicija", kazao je Hrgović.

Rekao je da mu je i dalje želja da nastupi za Hrvatsku na Olimpijskim igrama. "Želim osvojiti to zlato koje nisam uspio osvojiti u Riju", kazao je Hrgović. "Želja je tu, no i dalje sam pod suspenzijom Hrvatskog boksačkog saveza i treba vidjeti s čelnicima hrvatskog boksa žele li zlato u Tokiju", kazao je Hrgović.

Rekao je da još ne zna zašto protiv Corbyna nije izašao uz pjesmu Marka Perkovića Thompsona. "Ja sam nekoliko puta rekao promotoru i organizatorima rekao da ulazim na tu glazbu, no to se nije dogodilo. Je li to netko namjerno, je li CIA reagirala, ili netko treći, ja još ne znam. Žao mi je što se hrvatska pjesma nije orila nekoliko kilometara od Bijele kuće", zaključio je Hrgović.

 

 Drugi upravo čitaju...
 

 

 

PRESS - UCM

Foto: 1.  AFP

 

 

Priredio: Mario Mehaković

Izvor: N1/RTL

Ovaj materijal sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija.

 

 

 

Sport

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 395 gostiju i nema članova online

A- A A+
Srbija će ove godine morati priznati Kosovo?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Nove objave

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com