Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
PRESS

SPORT

"Naše šanse su velike zato što vjerujemo u sebe, u naše igrače i u naš rad"
Vjerojatni sastav Dinama za utakmicu protiv Benfice
 
Dinamo
 

PRESS:  Sport

 

 

NOGOMET

 

 

Nogometaše Dinama danas od 18.55 sati očekuje dosad najteži ispit u ovogodišnjoj Europskoj ligi.

 

Na Maksimir u sklopu osmine finala stiže moćni portugalski velikan Benfica, a na stadionu, koji je rasprodan u dva dana, očekuje se oko 30 tisuća gledatelja.

...

Portugalska momčad u "dvomeč" ulazi kao favorit, ali na krilima fenomenalne sezone, pod palicom trenera Nenada Bjelice, Modri se ne boje nikoga i uz podršku navijača očekuju pozitivan rezultat uoči uzvrata koji je na rasporedu za tjedan dana, 14. ožujka. Ovo je četvrta međusobna utakmica Dinama i Benfice u povijesti, i Portugalci su uspješniji u tim susretima s dvije pobjede dok je jedan dvoboj završio bez pobjednika.

Benfica nije doputovala u najjačem sastavu u Zagreb, dok su Modri bez Arijana Ademija i Izeta Hajrovića pa su moguća iznenađenja među prvih 11.

Ovako bi trebala izgledati postava Dinama: Livaković; Leovac, Dilaver, Theopile, Stojanović; Moro, Šunjić, Oršić, Olmo, Šitum; Petković.


Zbog UEFA-ine kazne trener Dinama neće voditi utakmicu s klupe, već će dvoboj gledati na stepenicama pored novinarske lože.

Momčadi su jučer odradile trening na Maksimiru, a dvoboj su najavili treneri obiju momčadi te Bruno Petković i Filip Krovinović

- Nećemo odstupiti od svoje igre. Benfica je favorit, ali naše šanse su velike. Zato što vjerujemo u sebe, u naše igrače i u naš rad, kazao je trener Dinama Nenad Bjelica.

- sadržaj se nastavlja -

 

 Drugi upravo čitaju...
 

 

Trener portugalskog velikana Benfice Bruno Lage naglasio je kako je Dinamo momčad koja voli igratii kako je opasna u napadu.

- Analizirali smo suparnika, Dinamo je momčad koja voli igrati i opasni su u napadu, kazao je Lage.

U redovima portugalskog velikana Benfice igra i hrvatski nogometaš, Filip Krovinović (23). - Nadam se nastupu protiv Dinama. Bio bi to posebni osjećaj. Igrati pred punim stadionom Maksimir i protiv svog bivšeg kluba, kazao je Krovinović.

- Ne trebamo si stvarati imperativ, ova utakmica nam je još jedna nagrada. Mi u svlačionici još nismo niti svjesni što smo postigli, kazao je Bruno Petković.

Očekuje se rekordni posjet u ovoj sezoni, odnosno oko 30 tisuća navijača.

Zbog toga su iz Dinama poslali priopćenje u kojemu mole sve navijače da "što ranije uđu na tribine kako bi se izbjegle gužve zbog sigurnosnih prvojera na ulazima u stadion Maksimir".

 

PRESS - UCM

Foto: 1.  Slavko Midzor/PIXSELL

 

 

 

Priredio: Mario Mehaković

Izvor: Hina/HRT

Ovaj materijal sufinanciran je sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija.

 

 

 

Sport

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 312 gostiju i nema članova online

A- A A+
Srbija će ove godine morati priznati Kosovo?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Nove objave

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com