Open menu

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

DUHOVNOST

UCM
Daj našoj hrvatskoj domovini sreću...

Vlč. ZLATKO SUDAC: Molitva za Domovinu

 

Molitva za Domovinu

 

 

 

DUHOVNOST

 

Daj, Bože, kao što si ti jedan, jedan nam Spasitelj i Učitelj i jedna Istina, da se tako i cijeli naš hrvatski narod složi u jednoj pravoj vjeri, te tako složni služimo Tebi na slavu, sebi na spasenje, domovini na korist. Iskorijeni stoga krive nauke i bezboštvo.

 

Daj svim poglavarima bistru pamet i dobro srce, da nas vode putem istine i pravde; daj njihovim savjetnicima plemenite i sretne misli, sucima pravičnost, da se kod nas i posvuda zlo kara i kazni, dobro hvali i naplaćuje, zlo i sramota zatire, red i skladnost udruži, i da svaki bude vjeran u svojoj službi.

 

Daj našoj hrvatskoj domovini sreću, umnoži joj stanovnike, blagoslovi poljodjelstvo i trgovinu; unaprijedi u njoj pravu znanost, umjetnost, obrt i svaki rad, svaki plemeniti duhovni i tvarni pothvat.

 

Čuvaj joj polja od nepogode, nadari nas dobrom ljetinom, privredom i turizmom. Čuvaj nas, Bože, od neprijatelja rata, od kužnih bolesti i gladi. Čuvaj nas od mržnje, nesloge, svađe i nemira.

 

Sve nas, Bože, nadahni Duhom Istine i Ljubavi, da Tebi vjerno služeći i međusobno se bratski ljubeći, slavimo Tebe višnjega Vladara, sada i u Nebeskoj Domovini dovijeka.

 

Po Kristu, Gospodinu našem. Amen.

 

 

Foto: 1. Izvor

 

Autor: UCM
Izvor: velecasnisudac.com 
 
 
 
 
 

UCM

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 368 gostiju i nema članova online

A- A A+
Srbija će ove godine morati priznati Kosovo?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Nove objave

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com