Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
 
 
PRESS

 PRENOSIMO

Nakon  gotovo mjesec  i pol od stavljanja izvan uporabe

Pula: Dječja igrališta otvorena za korištenje

 
Pula

 

PRESS

 

 

Nakon  gotovo mjesec  i pol od stavljanja izvan uporabe, novom odlukom Nacionalnog stožera civilne zaštite u Puli su ponovno otvorena dječja igrališta, izvijestili su u utorak iz pulske gradske tvrtke 'Castrum Pula 97' koja brine o 67 dječjih igrališta u 16 pulskih mjesnih odbora.  

 

Dječja igrališta su otvorena uz obvezu pridržavanja mjera i preporuka te stoga apeliraju na roditelje i ostalu rodbinu koja brine o djeci da o tome vode računa kako bi mališani i svi ostali bili zaštićeni i sigurni.

...

Djelatnici Castruma, dok su igrališta bila zatvorena, provodili su redovne aktivnosti koje uključuju dnevne obilaske, dokumentiranje i saniranje oštećenja, bravarske, stolarske, ličilačke radove te ostale zahvate neophodne za uklanjanje kvarova i nedostataka. Pročelnik Ureda Grada i direktor društva Aleksandar Matić zahvalio je građanima odnosno roditeljima na razumijevanju apelirajući na poštivanje svih daljnjih uputa nadležnih tijela.

"Djeci je potreban prostor i sloboda kretanja koja igrališta pružaju, kao i sloboda izražavanja i istraživanja koja im omogućuju raznovrsna igrala te me stoga veseli što je najmlađima omogućeno ponovo korištenje dječjih igrališta", poručio je pročelnik Matić. 

 

 

 Drugi upravo čitaju...
 

 

  

 

 

Foto: 1. Izvor

Priredio: Mario Mehaković

Izvor: Hina

 

 

Prenosimo

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 751 gostiju i nema članova online

A- A A+
Srbija će ove godine morati priznati Kosovo?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Nove objave

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com