Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 
 
PRESS
PRENOSIMO
Profesor Philippe Charlier: Sada sve teorije zavjere mogu prestati

Francuski znanstvenici: Adolf Hitler je definitivno umro 1945. u Berlinu od cijanida i metka

 

Hitler

 

PRESS

 

 

Adolf Hitler je definitivno umro 1945. u Berlinu od cijanida i metka, objavili su francuski znanstvenici. Imali su rijetku mogućnost pristupa njegovim zubima koji se čuvaju u Moskvi.

 

Zubi su autentični, u to nema sumnje. Naša studija dokazuje da je Hitler umro 1945., rekao je profesor Philippe Charlier. I sada sve teorije zavjere mogu prestati. Nije pobjegao u Argentinu, nije se skrivao u tajnoj bazi na Antarktici niti na tamnoj strani Mjeseca, dodaje Charlier.

...

On je zajedno s četvoricom kolega o tome objavio članak u časopisu European Journal of Internal Medicine.

Analiza Hitlerovih pokvarenih zuba i brojnih proteza otkrila je mnogo kamenca i nikakvih tragova mesnih vlakana, što dokazuje da je bio vegetarijanac, kazao je Charlier.

Prošle je godine ruska obavještajna služba FSB dopustila francuskim znanstvenicima da prouče Hitlerove kosti koje se čuvaju u ruskome državnom arhivu, što se nije dopušteno nikome izvan Rusije od 1946. godine, kazao je Charlier. Francuski tim imao je uvid u dio lubanje koja navodno pripada Hitleru, a ima rupu na lijevoj strani, koja je po svemu sudeći uzrokovana prolaskom metka.

Znanstvenici nisu dobili dopuštenje da uzmu uzorke s lubanje, ali morfologija dijela lubanje koji su dobili na uvid "potpuno je sukladna" s radiografskim snimkama Hitlerove lubanje snimljenim 1944. godine.

Iako u mnogome potvrđuje poznate činjenice, ovo istraživanje je ipak rasvijetlilo jednu stvar. Na zubima nisu pronađeni tragovi baruta, što znači da si Hitler nije stavio pištolj u usta nego ga je vjerojatnije prislonio na čelo, kazao je Charlier.

Otkrivene su i plavkaste naslage na njegovim umjetnim zubima što ukazuje na kemijsku reakciju cijanida i metalnih navlaka, dodao je Charlier, specijalist medicinske antropologije koji je bilo uključen i u analizu mumificarnog srca Rikarda Lavljeg Srca.

 

 

Foto: hrt.hr

Priredio: Mario Mehaković

Izvor: Hina

 

Prenosimo

hrenfrdeituk

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 184 gostiju i nema članova online

A- A A+
Korona virus je:
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

DOMOLJUBNI PORTAL - 2019 - CrneMambe.hr