Open menu
Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 
 
PRESS

 PRENOSIMO

Doček je na kraju ipak organiziran u jednom restoranu u selu Okuje za mještane, širu obitelj i prijatelje
Ured gradonačelnika Velike Gorice: Doček je otkazao sam Brozović!
 
Brozović

 

PRESS

 

 

Nakon što je otac Marcela Brozovića na Facebooku objavio kako je razočaran jer je otkazan doček za njegovog sina u Velikoj Gorici reagirali su i iz Ureda gradonačelnika, navodeći kako je doček otkazao sam Brozović.

 

Doček je dogovoren za ponedjeljak u Parku dr. Franje Tuđmana, no nakon što su stigle prognoze za loše vrijeme sve je prebačeno u gradsku četvrt Kurilovec, gdje je Marcelo napravio prve nogometne korake, kako ljudi ne bi pokisli. No, tijekom prijepodneva Marcelo je otkazao, pojasnio je okolnosti Nenad Črnko, član Izvršnog odbora HNS-a koji je dogovore oko organizacije zajedno sa zamjenikom gradonačelnika Ervinom Kolarecem i i Ivanom Brozovićem, ocem Marcela Brozovića, započeo već u Moskvi.

...

Kako sam ja bio u avionu s njegovim ocem i suprugom odmah po spuštanju sam zamolio obrazloženje odbijanja, gdje mi je tata decidirano odgovorio 'Kakav sad Kurilovec, mi to odbijamo, navodi Črnko i dodaje da je također odbijen prijedlog da se doček pomakne na utorak ili srijedu.

Zamolio sam ga da još jednom razmisli i kontaktira Marcela jer to nije u redu prema ljudima koji ga poštuju kao sportaša. On mi je rekao doslovno ovako: 'Ja ti tu ne mogu pomoći, niti se hoću miješati, Marcelo je tako odlučio i to se više ne može promijeniti, tvrdi Črnko u priopćenju.

 

Nakon veličanstvenih dočeka reprezentativaca u Zagrebu i drugim gradovima, otkazivanje dočeka Brozovića razljutilo je njegova oca koji je na svojoj facebook stranici napisao: Dragi naši, NAŠ PONOS, sela Okuja, Italije, samo nije zaslužio da bude i Vaš ponos, Grada Velike Gorice. Roditelji zahvalite svojoj djeci na podršci, svima Vama i NEKA PATI KOGA SMETA. Evo nisam izdržao, plačem i pišem svima Vama. Večeras će OKUJE GORJETI.

 

Doček je na kraju ipak organiziran u jednom restoranu u selu Okuje za mještane, širu obitelj i prijatelje.

O organizaciji dočeka oglasili su se i gradonačelnik Velike Gorice Držane Barišić i zamjenik gradonačelnika Ervin Kolarec, koji ističu da su ponosni na Marcela Brozovića.

Naš Turopoljski top zaslužio je doček, koji su pripremali Velika Gorica i Turistička zajednica Grada. Žao mi je sto se dogodio splet okolnosti u kojem ovo postaje priča, umjesto da su priča naši nogometaši, priopćio je Barišić uz napomenu da je otvoren za svaki razgovor s Marcelom i obitelji Brozović.

Kolarec pak navodi kako je s Ivanom Brozovićem bilo sve dogovoreno, glazbeni sastav, film o najljepšim trenucima Marcela na svjetskom prvenstvu, posebno opremljeno vozilo s razglasom, vatromet... Naše su namjere bile najbolje, a iza toga i dalje stojimo. Kao Grad ponosni smo na sve što je Marcelo postigao, priopćio je.

 

Da je Grad organizirao doček i da je obitelj Brozović bila upoznata s time svjedoči i objava Marcelove supruge Silvije Brozović na facebooku, zaključuje se u priopćenju Ureda gradonačelnika Velike Gorice.

 

 

Foto: 1. Petar Glebov/PIXSELL

Priredio: Mario Mehaković

Izvor: HRT

 

Prenosimo

hrenfrdeituk

Harley-Davidson Zagreb

TOP AUDIO

Trenutno posjetitelja

Imamo 379 gostiju i nema članova online

A- A A+
Dijaspora treba imati više zastupnika u Saboru od manjinaca:
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Pomoć braniteljima i njihovim obiteljima

Open menu
JSN Epic is designed by JoomlaShine.com